Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ____Boje Sie

PROSZE O POMOC!

Polecane posty

Gość ____Boje Sie

Witam mam takie pytanko , dzis bylem z dzieczyna sam na sam ale nie uprawialismy seksu tylko, ze sie onanizowalismy i ja sie jej sposcilem na brzuch i troszke jej splywalo po dziurce ale nie wiem czy weszlo, ale potem pod przysznicem ona wszystko umyla i czy jest prawkopodobienstwo ze moze zajsc w ciaze?? , wiem ze to glupie ale naprawde sie boje i prosze o informacje

Gość karolcia955
nie sądzę... nie sądzę aby nasienie spłynęło do jej pochwy i samo weszło w środek... ale jeśli by sie cos dzialo niepokojacego to radze jej zrobic test ciazowy...

Gość ____Boje Sie
ale podobno test sie robi po 2 tygodniach, a to juz by bylo za pozno, Prosze o pomoc czy jest to mozliwe?? a jesl tak to co moglbym zrobic??

Ano istnieje taka mozliwosc. Wislocka w Sztuce kochania wspomina jak to przychodzily do niej ciezarne dziewice, nie majac pojecia, jak do tego doszlo. Ano wlasnie tak jak opisujesz. I choc bylby to cud, to cuda sie zdarzaja. Ej dzieci, dzieci..

Gość ____Boje Sie
No to jest to mozliwe czy nie??

Gość ____Boje Sie
no ale jest duze czy male prawdopodobienstwo i co mamy zrobic w takim przypadku??

Prawdopodobienstwo jest male. Tak po prawdze to zadajesz retoryczne pytania. Wszystko zalezy od ruchliwosci Twoich plemnikow i od tego, czy Twoja dziewcyzna maial dni plodne i odpowiedni sluz. Co masz zrobic? Wiecej tak ni rob. Teraz to tylko ginekolog i escapelle (ale watpie, ze przepisze z uwagi na male prawdopodobienstwo zajscia) alo modl sie o okres albo zbieraj na wozek

Gość gość
Aczkolwiek jest możliwe ale prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest małe.