Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za chudy

nie chca mnie

Polecane posty

Gość za chudy

zadna dziewczyna nie chce sie mna zainteresowac bo jestem chudy. przy wzroscie 180 cm moja waga to 63 kg. nie przytyje, nie ma szans, mam taki organizm i chocbym nie wiem ile jadl nic to nie daje. mam 23 lata. spodobam sie jakiejs dziewczynie? mam fajny charakter ale wiadomo ze pierwsze wrazenie robi wyglad...

Gość za chudy
poza tym jestem pasywnym hetero (lubię jak laska wkłada w anus wibrator)

Gość naprawde chudy
ja mam przy wzroście lekko ponad 180 cm 50 kg :classic_cool:🖐️ i co ja mam powiedzieć?

Gość
mój mąż ma 180 i waży kilogram mniej od Ciebie :D lubię wysportowanych chudzielców :p

Gość za chudy
naprawde chudy - no co ty??? to ja juz wygladam jak szkielet a co dopiero ty. wspolczuje bo wiem jak to jest

Gość naprawde chudy
No właśnie i ja tez przytyć nie mogę. a wpierdzielam tonami gofry z bitą smietaną, słodycze (nie, nie mam zepsutych zębów), ale to wszystko na chuj :P tragedia, ale wole byc super chudy niz super gruby :classic_cool:

Gość sensual girl
znam braci chudzi baaardzo,jeden ma dziewczynę,drugi żonę myslę,że zwalasz wszystko na chudość,a to nie ma nic wspólnego ze znalezieniem sobie dziewczyny

Gość naprawde chudy
Chudość ma bardzo dużo wspólnego z tym. Najważniejsze jest zawsze pierwsze wrażenie, co ty byś pomyślała o takim kolesiu, co znacznie chudszy jest niż ty? :classic_cool:

Gość naprawde chudy
geograf w szkole zapytał mnie czy na mojej klacie jest mapa europy bo widział na środku olbrzymią depresję:classic_cool:

Gość sensual girl
no tak oni byli chudsi odemnie,ale nadrabiali osobowością,bardzo lubiłam z nimi przebywać,rozmawiać

Gość za chudy
naprawde chudy masz racje, dziwczyny patrza na wyglad. nie pogadaja z toba dopoki nie zaakceptuja cie wstepnie zewnetrznie.

Gość naprawde chudy
:D 🖐️ To nie jest zwykła depresja, to rów mariański :classic_cool:

Gość sensual girl
ogólnie ja lubie szczupłych facetów,bez zbędnego tłuszczyku,bo niektóre to miśki uwielbiają:)

Gość naprawde chudy
Tak, najważniejsze jest zaakceptowanie wyglądu. Wiem jak wyglądam, sam uważam, że jestem pod tym względem frajerem i nie chce mi się z tym nic robić, więc nie narzekam. mimo to, nie życzę nikomu urodzić się takim jak ja :classic_cool:

Gość za chudy
a jak twoje kontakty z dziewczynami?

Gość naprawde chudy
No normalnie mam koleżanki, ale wiadomo, ze nigdy nie będę czymś więcej niż osobliwością :classic_cool: Ja mam o tyle dobrze, że nikt nie szydzi ze mnie z powodu tego jak wyglądam, może dlatego, że jestem raczej lubiany, ale to tylko moja opinia.

Gość Lisia
mialam takiego kolege, wysoki chudzielec... z przebojowym charakterem. Chlopak mial takie poczucie humoru i super sposob bycia, ze nikt nie zwracal uwagi na jego niedowage a jezeli nawet cos ktos skomentowal to on potrafil obrocic to w zart. Byl obiektem westchnien wielu kobiet bo mial to cos. Mial 192cm przy wadze 70kg. Najwazniejsze jest nastawienie do samego siebie.

Gość forbidden snowflake
wiecie,to zalezy,w jakim srodowisku sie obracacie,bo u mnie jest tak,ze to wlasnie chudzielce rzadza i tak tez sadzi czesc moich kolezanek.spokojnie,nie kazda chce miska :>

Gość naprawde chudy
Oj... 70 kg to nie jest źle. Nie, żebym siebie nie lubił, ja jestem realistą, twardo stąpam po ziemi i wiem jak jest, odstępstwa od normy, zwłaszcza tak duże, nie są mile widziane.

Gość Lisia
dokladnie :) moj mezczyzna tez nalezy do chudzielcow, chodzi na silownie wiec jest wysportowanym chudzielcem ;) mimo wszystko bardzo mi sie pdooba i nie wymienilabym go na nikogo innego. Sa rzeczy wazniejsze przy doborze partnera...

Gość Lisia
jesli palisz papierosy to moze sprobuj rzucic, powinno cos pomoc. Mi pomoglo, az za bardzo... chcialam 5kg zyskac wiecej a niestety 15kg doszlo, ale juz sobie poradzilam z nimi ;)

Gość naprawde chudy
Nie palę, nie piję, a chodzę i żyję :classic_cool:

za chudy ..gadasz głupoty przytyj do 70 kg i będzie git :P i nie pierdol że nie możesz przytyc bo poprostu nie chcesz

Gość Lisia
odpowiednia dieta i silownia... ale nie gofry i inne bomby kaloryczne tylko bialkowa, stosowales? bo to tak jak z babami, placzemy ze jestesmy za grube ale tak naprawde wiekszosc nie robi nic w kierunku by to zmienic.

Gość naprawde chudy
pierdole, nie chce mi sie :classic_cool:🖐️ bede sie cieszyl tym co mam.

ehemmm ...daj spokoj, w odpoeirdnim czasie, znajdziesz ta jedyna ... tylko nie suzkaj na sile i nie gledz, ze jeje nigdy ni bedzie, zajmij sie soba narazie ... jedz w nocy :P nie pal i nie pij;/ a jak nie to moze jakis lekarz da temu rade... wybierz sie do jakiegos ... po prostu za szybko urosles ...ale to nie jest powd by sie zalamywac, ok mozesz byc chudy, a jednoczescnie ladny i sympatyczny , jest wiele kobiet na swiecie ,wiele wyborow i one tez maja nawet takie problemy ... bedzie dobrze tylko musisz sobie poradzic z tym wewnetrznie, i zaczac dzilac, wiem ze to mozliwe ze sie je i nie tyje, a nawet jesli to z 1 kg a to malutko ;/ ciezko jest przytyc tak wysokiej osobie ;/ ale staraj sie moze Ci sie uda ... Pamietaj ze kobiecie masz ise podbac takim jakim jestes , a nie takim jakim chcesz byc !!! bedzie dobrze, zobaczysz :) pozdrawiam

Gość naprawde chudy
Mam nadzieję, że to nie było do mnie :classic_cool:

do autora, ale skoro tez masz z tym problem , to rowniez odnosi sie do Ciebie :) a czemu az tak zle napisalam ?:P

Gość naprawde chudy
Mam taka przemianę materii, że każda modelka by mi pozazdrościła, z tym się nic nie da zrobić, chyba, ze zmieni mi się to za parę lat, ale wtedy mogę stać się np. obleśnym grubasem :o