Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaskotka

czy Was też przerosło macierzyństwo?

Polecane posty

Gość maaaaaskotka

jeśli tak to co radzicie na baby blues?

Gość hacjenda...
nie wiem czy to baby blues... gdy moje dziecko mialo kilka tygodni czy miesiecy, to mimo ze bylam baaardzo zmeczona i zaskoczona, ze az tyle pracy trzeba wlozyc w opieke nad malenstwem, to nie czulam sie zle. Natomiast teraz mala ma poltora roku i mam jakies doly, czuje sie niedowartosciowana, zmeczona, mam wrazenie, ze zycie ucieka mi przez palce, zazdroszcze kolezankom singielkom, bez zobowiazan, wolnym, ktore podrozuja, spia, chodza do kona ite pe ite de....

Gość porzeeeczka
mnie trochę tak....już jak sie zobaczyłam o porodzie ze wygadam jakbym byla w 5 miesiacu to juz mi nie bylo fajnie potem powrot do domu przez pierwszy ydzien wizyty znajomych i tekty ''ale słodki maluszek'' potem wszyscy zniknęli i zostałam sama. dodam ze rodzilam pod koniec wrzesnia wiec najgorsze 6 przesiedzialam sama w domu z dzieckiem chodzilam na spacery ale bylo po prostu szaro i zimno a o 16 robilo sie ciemno....

Gość moje małe...
moje dziaciaki sa juz w wieku przedszkolno-szkolnym i przynajmniej raz na tydzień stwierdzam,ze macierzynstwo mnie przerasta;) ale nie zamieniłabym tego na nic...