Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaginely paczki

Sortownia w Lisim Ogonie - da sie tam dodzwonic ??

Polecane posty

Gość zaginely paczki

Zginely mi 2 paczki z Anglii. Pani z mojej poczty dała namiar na sortownie Lisim Ogonie, tam po nr nadania moga sprawdzic czy do nich dotarły. Problem w tym ze tam nikt nie odbiera telefonów...moze ktos wie czy idzie sie tam dodzwonic- moze mam zły numer...

Gość a tak
sortownia w Lisim Ogonie?? nie no posikam sie chyba...niestety na poczte czasem nie ma sily wysadzic to w pizdziet ;) wiem bo pracuje :)

Gość paczki zginely
tak koło Bydzi..... :-0 ;-)

Gość gość
Tam zawsze jest cyrk jak cos kupie przez neta to zawsze tam zawisnie albo kierowca nie przyjedzie cale dnie siedze i czekam a oni nawet awizo nie racza zostawic bo ich po poprostu nie bylo , olewja sobie dostarczanie paczek zeby miec luzniejszy dzien.

Gość gościo
Norma u nich . w trackingu przesylek widnieje jak wol ze kierowca otrzymal przesylke do doreczenia juz rano , a sie nie pojawia , po uzyskaniu nr do kierowcy pan z wielka laska umawia sie zeby bylo mu po drodze zeby doreczyc to na co sie czeka

Gość gość
informacja do kitu

Gość gość
mi juz zginely 3 bardzo drogie paczki, wysoko ubezpieczone, firmowe.a teraz kolejna tam wisi.....prywatna...szczerze nie polecam, szkoda nerwow i pieniedzy. :(( kiedys czytalam artykul ze tam wiezniowe pracuja, i pucuja paczki?;(

Gość gośćmirka
Ja czekam już cztery dni. Według smsa zawisła w lisim ogonie s może raczej w czarnej d***e!