Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spagetti

oblałam prawko 7 razy!!!

Polecane posty

Gość Spagetti

jest tu jeszcze taki beznadziej jak ja, jakim trzeba byc debilnym no. jestem wsciekla...

Gość bnfuh vjkcnhutrjhtrioy
a na czym oblalas

Gość małżaaaaa
spokojnie... ja zdałam za 4 razem... poprzednie trzy na placyku oblałam... już myślałam że jestem debilna... ale dałam jakoś radę :)

Gość Hahahahaaa
nie lam sie, ja zdalam za 5 :) czekam na odbior:D:D a tez juz bylam zalamana. zmien szkole, dokup godziny, dasz rade~!!!

Gość bnfuh vjkcnhutrjhtrioy
nie przejmuj sie teraz w tych czasch naprawde jest ciezko zdac prawko

Gość przejechałam na czerwonym kota

Gość trochę się boję
przeslij papiery do nowego sacza a zdasz:)

Gość i tak nie bedziesz miec auta

Gość Bajabongoo
A ja się szczeże dziwie jak ktoś tyle razy oblewa, że dalej w to brnie nie rozumiejąc , że zwyczajnie nie każdy musi mieć prawko, bo nie każdy moze być kierowca!!!

Gość trochę się boję
bajabongo co za bzdura, ja zdalam za 9 razem a teraz bardzo dobrze radze sobie za kolkiem.Te wszytskie dodatkowe jazdy naprawde duzo mi dały i jezdze bardzo dobrze

Gość Hahahahaaa
bajabongo, to nie o to chodzi. na egzaminie trzeba byc perfekcyjnym. zadnych bledow. i tyle. malza, tez 3 razy oblalam na placu :D:D znajomi tak ze mnie lali, no wstyd...

Gość Spagetti
ja nie moge zdac bo nialam 2 lata przerwy i tak to jakois wyszlo. jezdze samochodem po kielcach bez prawka no ale to ryzyko. za kazdym razem miałam wymuszenie, zygam tym slowem:)

Gość makabreska
niestety ale to tylko swaidczy o tym ze nie powinnas miec prawa jazdy moze sie noga powinac raz dwa tzry, egzaminator moze byc zlosliwy ale 7 razy??? jak zdasz to bedzie tylko czysty przypadek powinno ci to dac do myslenia...i to wcale nie znaczy ze jest sie glupim/niedouczonym/tepym, po prostu nie kazdy ma predyspozycje

Gość Bajabongoo
Ja znam trochę osób , które oblewały po 5 czy 6 razy i albo wcale nie jeżdzą, albo stwarzają niezłe zagrożenie na drodze! Na pewno są wyjątki od reguły, ale niestety ja widze taką tendencję!

Gość Hahahahaaa
makabreska, to jest kwestia tylko i wylacznie praktyki. ok, jedni jezdza lepiej drudzy gorzej, jedni maja predyspozycje inni nie. aczkolwiek mozna sie tego nauczyc. tyle.

Gość sensual girl
Spagetti >>>to po 2 latach od zrobienia kursu jak się nie zda egzaminu to ten kurs jest anulowany?trzeba robić nowy?

Gość makabreska
troche sie boje - mam nadzieje ze nie jezdzisz w moim miescie - tylko tobie sie wydaje ze jezdzisz dobrze bo jak ktos 8 razy nie zdaje to jest cos nie tak

Gość ja robilam 4 lata temu kurs
a w tym roku zdawalam, za 3 razem sdalam :P

Gość małżaaaaa
ja za pierwszym ze stresu nawet recznego nie spuściłam i mi zgasl i do widzenia za drugim wzniesienie za trzecim rękaw... a za czwartym bezbłędnie placyk i wyjechałam na miasto i tam już z górki :)

Gość makabreska
Hahahahaaa-moze i tak moze to kwestia praktyki ale dlaczego ja mam byc ofiara praktykujacego kierowcy???nie zgadzam sie ze wszystkiego da sie nauczyc- zachowanie na drodze albo ma sie we krwi albo ni i tyle

Gość Bajabongoo
Dokładnie wiem, że nie jest łatwo zdać, ale jeśli jest się dobrze przygotowanym i umie panować nad emocjami to nie ma takiej opcji, żeby nie zdać za tym 2 czy 3 razem! A nie wyjeżdzania z placu na egzaminie wogóle nie będe komentować, bo dla mnie to coś niewyobrażalnego, bo na placu wszystko zależy od nas! naszego przygotowania !I żadna złoślowość egzaminatora nie zaszkodzi wtedy! Bo miasto to inna historia i to rozumiem.

Gość trochę się boję
makabreska bredzisz..... teraz zdac to naprawde wyczyn i kazdy o tym wie.Czepiaja sie wszytskiego byle by tylko ulać wiec naprawde kazdy podchodzi kilka razy.A zawsze przy egzaminie dochodza nerwy wiec to ma duzy wplyw. Tak jak mowie ja zdalam za 9 razem i bardzo dobrze sobie radze

Gość trochę się boję
mysle ze to nawet dobrze bo gdybym zdala za 1szym razem nie czulabym sie tak pewnie za kolkiem. dzieki temu ze tyle razy nie zdalam bralam dodatkowe jazdy ktore duzo mi dały

Gość Spagetti
troche sie boje mam nadzieje ze pojde w Twoje ślady, u mnie najgorszy jest ten stres

Gość Hahahahaaa
dokladnie. wyscie zdawali najpewniej na starych zasadach, zapraszam do zdawania obecnie :)

Gość makabreska
tak jak pisalam tylko tobie sie tak wydaje ja tez zdawalam teraz i nikt mi bledu nie wmowil

Gość Spagetti
moja mama zdala za 1 mowi ze fartem no i na 2 dzien rozwalila samochod w garazu bo pomylila gaz i hamulec:)

Gość Bajabongoo
Zdawałam na nowych zasadach, więc wiem co pisze! i żeby było jasne w stolicy, więc ułatwień żadnych, tym bardziej, że nie jestem stamtąd i przenosiłam się w trakcie kursu.

Gość Hahahahaaa
makabreska, ja juz widzialam/ slyszalam tyle historii o ewidentnych bledach egzaminatoroow ze tj szok. tez w sumie zalezy od osrodka. u mnie jest nienajlpeiej. a zdawalnosc bardzo niska

Gość makabreska
Spagetti ale troche przeginasz z ta jazda bez prawka, samo to pokazuje ze nie powinnas go wogole dostac skoro robisz takie rzeczy...ludzie nikogo to nie oburzylo...no to strach wyjezdzac na ulice...