Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ale czasami ...

szukam żony, albo przynajmniej narzeczonej1

Polecane posty

Gość nie ale czasami ...

Wszystkie pytania proszę mi zadawać jakie chcecie.. W ostateczności mogą być także geje... Jestem otwarty, towarzyski, przystojny, inteligenty i życzliwy... Mieszkam w Pile, pracuje w Spale. I wszystkich z chęcią wale. Otwarty szuka otwartych ... Piszcie, odpowiem każdemu... Moja fotka, żebyście mieli orientacje z kim rozmawiajcie. Tylko się nie pozatracajcie o mnie... http://www.voila.pl/283/cv2ew/?1

Gość Gosiaczek_16
Ja chce ja chce. Mam na imie Gosia i mam 16 lat :D Mam za sobą 3 przelotne kontakty seksualne z 3 różnymi osobami więc dziewicą już nie jestem i zdałam do technikum ekonomicznego w katowicach:D W weekendy lubie chodzić na dyskoteki a w tygodni do centrów handlowych

Gość nie ale czasami ...
nie pozwólcie, żebym musiał upować...

Gość Gosiaczek_16
no przecież napisałam

Gość nie ale czasami ...
Gosiaczek_16 a powiedz mi taką rzecz: Czy na pewno mnie nie porzucisz? Bo powiem teraz coś poważnie: ja czasami zabijam jak ktoś mnie rozjuszy. Potrafię być niebezpieczny. Potopiłem już też troję swoich dzieci, bo płakały za głośno. Ale cieszę się, że piszesz. Daj mi swój e mail , będziemy korespondować..

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaak
Gosiaczek_16? ? Chyba Cię nie wystraszyłem? Jak już pisałem, bardzo lubię otwartych. Ale czy Twoje mama nie będą mieć nic przeciwko temu, że spotykasz się ze starszym, dojrzałym i jakże postawnym mężczyzną?

Gość nie ale czasami ...
ooo! zapomniałem zmienić nick. To wyżej to ja... pisałem...

Gość miła blondynka
witaj! ile masz latek? jaki twój ideał kobiety?

Gość miła blondynka
skąd klikasz ???????????? ja mam 22lata i mam na imię justyna mieszkam w olsztynie

Gość nie ale czasami ...
love me love me. może i nie jestem jego wierną kopią, ale ludzie czasami mówią, że jestem podobny do niego i do jego brata. Chcociaż to oczywiste. Przecież oni są braćmi to muszą być podobni.. Popatrzcie jak to jest.. Jak oni robią, że całe rodziny zatrudniają i jak dobrać muszą, żeby im wszystko się zgadzało. Ktoś może być dobrym aktorem ,ale nie móc zagrać w filmie, bo akurat nie ma brata. Straszne! Dobrze, że Millarom sie udało. Ciekawe czemu tylko się inaczej nazywają wszyscy...

Gość nie ale czasami ...
miła blondynka ja też z Olsztyna jestem! Nie mam ideału ,ale ważne żeby była miła i miała blond włosy. Wszystko inne nie gra roli.

Gość nie ale czasami ...
miła blondynko, nie pozwólmy, aby przeszła nam koło nosa taka okazja. Idealnie do siebie pasujemy. .. odezwij się proszę..

Gość nie ale czasami ...
Love me love me, ja nigdy się nie zdradzam... dlatego może jestem taki szcześliwy z życia ...

Gość nie ale czasami ...
nie, bo czasami musze kogoś zgwałcić. A zona lub narzeczona sie swietnie do tego nadają. To jak są tu jakieś zainteresowne osoby. No prosze pisać, bo długo nie będę czekać...

Gość nie ale czasami ...
Nieee, ja chcę mieć żone albo narzeczona, bo ylko takie mnie podniecają. To nie musi byc moja żona. Moze być kogokolwiek, byle by tylko była zona albo narzeczona...

Gość miła blondynka
nie ale czasem. to skąd jesteś?

Gość nie ale czasami ...
miła blondynka, pisałem tam wyżej. Tak jak ty z Olsztyna. Przeczytaj mój post ...

Gość miła blondynka
NIE ALE CZASAMI....ach tak to moze pogadamy na gg.co?

Gość miła blondynka
ale najpierw poka swój profil na naszej klasie p.s. lubie szybki ostry przypadkowy seks :)

Gość miła blondynka
NIE ALE CZASAMI... JESTEś

Gość miła blondynka
NIE niemam niestety zdj