Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pscółka majcia

PRYSZCZE - 22 LATA - POMOCY - PLIS

Polecane posty

Gość pscółka majcia

Polećcie coś na pryszcze... coś sprawdzonego... juz nie moge na siebie patrzec!!!

Gość sabrinee
ja ci coś powiem , tez mialam taki problem , ale sie pozbyłam moja kuracja anty-pryszczowa przebiegała tak: -musiałam oduczyc sie dotykania syfów i wyciskania , -2 razy w tygodniu umyłam twarz mydłem siarkowym , i dokładnie spłukiwałam , -raz w tygodniu (ale nie w tym samym dniu co mydło siarkowe) umyłam twarz dokładnie żelem z peelengiem "pure zone loreal" do tego wprowadziłam sobie diete , duzo zielonych owoców i warzyw , ograniczyłam słodycze i zaczełam pić bardzo duzo wody mineralnej PAMIETAJ , NAJWAŻNIEJSZE NIE DOTYKAC TWARZY PALUCHAMI , JA WIEM ZE KORCI BARDZO ABY WYCISNĄĆ SYFA , ale odpuśc sobie i to podziała zobaczysz kuracja trwała prawie miesiąc nie dotykaj pryszczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia :)

Gość MADALENCIA
no hej mojim sposobem na pryszcze jest solarium nie jestem zwolenniczka sztucznego opalania ale jest to jedyne co mi pomaga chodze co 2/3 tyg dwa razy dzien po dniu na najslabsze lozko zeby sioe nie opalic zbytnio tylko zasuszyc pryszcze. Mozna tez zakupic lampe kwarcowa podobno tez pomaga. pozdrawiam i zycze powdzenia

Gość sabrinee
jak zastosujesz taką kuracje to pamietaj aby dobrze spłukiwać twarz po mydle siarkowym i po żelu

Gość miła blondynka
idz do lekarze niech ci przepisze maść pimafucort

Gość pscolka majcia
sabrinee >>>> brzmi calkioem rozsądnie:))) a to mydło siarkowe to gdzie mogłabym kupic???

Gość sabrinee
mydło siarkowe w aptece , ja płaciłam około 5 zł. , bardzo skuteczne mówie ci , nic innego , tylko taka kuracja i na bank pomoże

Gość sabrinee
ale pamietaj , stosując taką kuracje nie dotykaj syfów bo to nic nie da........:O , ja mialam okropną twarz , wstydziłam sie wyjsc z domu a teraz mam czysciutka buzie bez żadnego syfka

Gość sabrinee
mydło siarkowe troszke nieprzyjemnie pachnie ale da sie wytrzymac , lecz to nie jest istotne , bo najwazniejsze jest pozbycie sie pryszczy przecież:)

Gość kdalamazada
takze polecam Pimafucort

Gość sabrinee
pimafucort moze tez pomóc , lecz niestosowałam ale gdzies słyszałam ze pomaga na syfy