Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona żaba

nie wysłal mi zyczeń

Polecane posty

Gość blekotaklekota
frencho ale tu nie chodzi o narzucanie się...wyobraź sobie że jakby moja kumpela zapomniała o moich urodzinach to też zenadą byłoby się pytac dlaczego nie wysłała mi życzen...no odrobinę pojęcia ludzie...a juz do głowy by mi nie przyszło pytac o to kolesia który nawet nie jest jakims dobrym kumplem...

Gość hehehe jaki staruch
czym ty sie martwisz takim starucjem:D

Gość blekotaklekota
i jakby mnie ktoś tak zapytał dlaczego nie wysłałam mu życzeń to chyba bym mu się roześmiała w twarz...jest gdzieś granica poniżenia się uwierzcie...

Gość a de ha de
to on jest mlodszy od ciebie

Gość blekotaklekota
może po prostu nie chciał ci robic przykrosci przypominajac ci ile masz lat..:P

Gość greckie wesele
mega problem robisz z takiej bzdury? biorąc pod uwagę Twój wiek, to chyba zatrzymałaś się na poziomie rozwoju emocjonalnego 15-latki:D popieram - zapytaj, czemu Ci nie wysłał życzeń i opieprz go, żeby sobie przyswoił raz na zawsze daty wszelkich świąt związanych z Twoją osobą:O

Gość a on wie ile masz lat
??

nigdy by mi do głowy nie przyszło, że można komuś nie wysłać, życzeń żeby nie przypominać o urodzinach a których na pewno pamięta, przecież to jest idiotyczne

Gość takajednasutnasobie
mój mąż dziś mnie pobił przy dzieciach kolejny raz gwałci mnie bije moje dzieci krzyczy i bije, czuję się bardzo samotnie z tym wszystkim, nie mam gdzie pójść, praca przynosi mi ukojenie ale martwię się o dzieci, które zostały z nim same, nie mam gdzie pójść. gdyby mąż nie wysłał mi życzeń urodzinowych - chciałabym mieć taki problem, on jest dla mnie jak z kosmosu piszę z pracy i nie zawsze mogę odpisywać, ale i tak sądzę, że moja wypowiedź zginie gdzieś tam w gąszczu odpowiedzi

Gość a de ha de
jejku no to co ze nie wyslal? Ty tez mu nie wyslesz i po sprawie;) chyba on cie sie musi podbac skoro tak cie zabolalo ze ci zyczen nie wyslal

sama już nic nie wiem czy to wszystko ma jakiś sens czy nie dać sobie spokój z nim pewnie już bym to zrobiła gdyby nie jego cudowny uśmiech i wzrok wpatrzony we mnie

Gość greckie wesele
takajedna ... popieram to, co napisałaś i szczerze współczuję:( ludzie przeżywają istne tragedie, a tu ktoś wyskakuje z takim problemem, że nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać:O

Gość Panienka Vitaminka
22.08.2008] 20:55 wiesz .. od czegos cos sie zaczyna.. A ciebie co bił tak do razu czy japierw.. włąsne olewał.. krzyczał.. itp.. Jak sie kocha to sie mysli o tej osobie chce sie jej dobraszczescia;) A waidome ze szczesciem jest jak sie amieta o urodiznach itp takie małe szczescie:) sw augustyn mawial chcesz byc wielki? badz wielki w rzeczach malych.. jelsi wiec w małych zeczach ktos nawala typu urodizny itp w duzych napewno nawali:)!

Gość a de ha de
widocznie mu sie tak niepodobalas. tyle

Gość Panienka Vitaminka
takajedna masz robote? no to mykaj po kredyt albo cos wnajmij po co z nim siedzisz??? masz problem ale jakos dobrze ci z tym problelem:) bo z nim siedzisz.

Gość wnuczka bogacza
robił sobie z ciebie jajca a ty się napalilaś jak piecyk stara a taka nierozsadna

ja nigdy nie byłabym z mężem który by mnie bił, sama byłam bita w dzieciństwie przez rodziców pochodzę z patologicznej rodziny i doskonale wiem jak ciężko jest w życiu gdy np. jesteś głodna a matka śpi pijana a ojca zupełnie nie obchodzisz a tego chłopaka bardzo lubię i dlatego jestem ostrożna w byciu z kimś

blekotaklekota no jesli sie słąbo znają , nie wiem jak jest, to pytanie moze byc troche głupie, w sumie racja tylko że zielona żabo nie rób z tego problemu i najlepiej poznaj sie lepiej z tym facetem i jak juz on bedzie Twój i nie wysle Ci zyczen to wtedy bedzie problem a teraz to nie ma co sie nad taką błahostką martwić, tak na zdrowy rozum patrząc

Gość Panienka Vitaminka
Frencho nie zgodzę się:) Bo..;) Nie są ze sobą, ale serce rwie się.. Ale aby być ze sobą muszą się soie spodobać. Z zachowania rowniez. jednym słowem facet zabiegajacy o wzgledy kobiety ktora mu sie podoba.. tak sie nie zachowuje. Wysyla zyczenia chce sie podobac byc dla niej kims waznym i tak sie zachowuje. jelsi nie rbi tego teraz ona ma praw pomyslec: a co to za chlopak.maz bedzie? Ani mi nie powie nic milego na urodizny otp w Dniu tak waznym bo wtedy wlasnie ktos kto dla niego jest wazny (?) sie narodzil.:)

Gość wnuczka bogacza
ee tam, właśnie trzeba się pomartwić, jako że problem jest bardzo złożony:P ja bym zaraz złapała za słuchawkę i zadzwoniła do kolesia z pretesjami - w koncu zna datę, numer też no to czemu w kulki leci? kur... gdzie sms z życzeniami? niech się tłumaczy i to detalicznie, a jak nie to na drzewo banany prostowac:P

nie będę dzwonić, bo nie mam w zwyczaju urządzać awantury za nic ja tylko wiedzieć czy to wszystko ma jakiś sens, on nie jest całym światem

Gość wnuczka bogacza
to fatalnie rzutuje na waszą przyszłość brak urodzinowego smsa skreśla takiego kolesia stande pede:P

Gość takajednasutnasobie
wiem, że mój problem dla wielu jest abstrakcyjny, po co z nim siedzę? już dawno bym poszła z dziećmi gdziekolwiek ale nie mam gdzie, na prawdę nie mam gdzie, nie wezmę ich do pracy i nie zamieszkam tu. Vitaminka, przykro mi było przeczytać twój komentarz, nie mam rozdzielości majątkowej, nie mogę wziąć kredytu żeby nawet zapłacić za pół roku z góry za wynajem mieszkania bez jego zgody, ale dojrzałam już do rozwodu i to zrobię. Ale co wtedy? zamieszkam z dziećmi w dyżurce pielęgniarskiej dopóki sąd nie orzeknie rozwodu? muszę to znosić a teraz jak wiem, że chcę się z nim rozwieść czuję siłę w sobie żeby go znosić przez kolejne miesiące!! będę walczyć o eksmisję!