Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselniczkaa444

kupić nową czy używaną? co doradzicie?

Polecane posty

Gość weselniczkaa444

chodzi oczywiście o suknie. niewiem czy lepiej zainwestować w ten 1 dzień ok 2000 na sukienke bo domyslam się że są w takich cenach czy raczej wypożyczyc lub kupić używaną

Gość _panikara_
Ja mysle, ze moze udaloby Ci sie kupic uzywana. Ladna, tania i w ogole. Jak patrze na allegro, to dziewczyny maja problem ze sprzedaza. A niektore ceny sa po prostu smieszne...

kupilam boska uzywana, stan idealny za... 170 zl :-) dokladnie moj rozmiar, nic nie musze przerabiac, po profesjonalnej pralni, nawet z dodatkami, bolerkiem etc. boska!

Gość blackcat
używaną jeśli spełnia Twoje oczekiwania :) nie ma co na siłę przepłacac - w koncu nikt nie musi wiedziec z nie jest prosto z salonu :) Ja tez wybiore używaną - zwłaszcza że ta którą mam na oku w saolnie kosztuje 4500zł a widziałam ofertę (na mój wzrost tylko o rozmiar wiekszą) za1700zł ;)

Gość ocelot2525
bo to jakas paranoja sie porobila...widze ze dal wielu wazniejsza staje sie oprawa tego dnia od samego faktu slubowania...i na takich wlasnie salony zbijaja kupe kasy...uwazam ze ceny sukienek sa mocno przesadzone...z drugiej jednak strony chyba nie chcialabym miec uzywanej...to jest taki jedyny dzien...nawet sa jakies zabobony z tym zwiazne ze sie nie powinno...najlepiej byloby miec nowa ale za rozsadna cene...