z rejestru strasznych snów 0 Napisano Sierpień 22, 2008 za przystępną cenę ;) spr już kilka sklepów sportowych ale nigdzie się nie widziałam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syntja 0 Napisano Sierpień 22, 2008 gdzieś tam ostatnio widziałam :o ale nie pamiętam gdzie... jak coś to na allegro kup ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na allegro są najtańsze Napisano Sierpień 22, 2008 w makro są kupiłam 2 razy droższa niż na allegro :O o ja głupia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Sierpień 22, 2008 w sumie to nie wolałabym kupić osobiście nie na allegro a jesteś zadowolona z zakupu (pomijają cenę)? chciałam podarować ją na prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na allegro są najtańsze Napisano Sierpień 22, 2008 nie no ogólnie tarcza oki ale za tą cenęjaką za nią zapłaciłam w makro na allegro miałabym lepszą z większym wyświetlaczem poprostu chciałam mieć szybko i kupiłam a potem jak sprawdziłam ceny na allegro to się wkurzyłam na samą siebie jedyny mały minus - tarcza jest plastykowa i jak się rzuca to jest kapkę głośniej niż na takiej w knajpach - one są chyba lekko "gumowane" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Sierpień 22, 2008 dzięki za info :) może faktycznie nie warto przepłacać :O i kiedyś trzeba w końcu zacząć przygodę z allegro :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na allegro są najtańsze Napisano Sierpień 22, 2008 warto ja za swoją zapłaciłam prawie 200 zł na allegro takie znalazłam nawet za 80 zł za 2 stówki miałabym o wiele lepszą acha - rzutki musiałam po tygodniu kupić nowe bo niestety prawie się rozpadły więc z tarczą możesz od razu zamówić jakiś lepszy komplet rzutek plus te końcówki które się wkręca - one się szybko niszczą a nie jest to zbyt wielki wydadek poza tym wszystko ok...ale ad ceny w brodę sobie do tej pory pluje :O udanych zakupów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na allegro są najtańsze Napisano Sierpień 22, 2008 tzn nie warto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kupilam na alledrogo Napisano Sierpień 22, 2008 :) kupilam tacze elektroniczna za 79 zl na aukcji sklepu sportbazar. nie wiem czy jeszcze maja tam wystawione tarcze ale sa o wiele tansze niz w ich sklepach a z czystym sumieniem moge polecic tego sprzedawce, tarcza napewno dojdzie w calosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i need a dolar Napisano Maj 30, 2012 a nie lepiej czasem dołożyć i mieć jakiś porządniejszy sprzęt, żeby posłużył dłużej?? Bo ja jestem zdania, że nie zawsze warto szukać oszczędności. Sama się przymierzam do kupienia takiej tarczy, ale nie wiem na co powinnam zwrócić uwagę, żeby była ok, pomożecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość have_bad_day Napisano Maj 31, 2012 no coś w tym jest, że na niektórych rzeczach nie warto oszczędzać, ale też z drugiej strony wcale nie jest ciężko znaleźć dobrą tarczę do darta, za niewielkie pieniądze. Ja widziałam taką niezłą na proyasport.pl za jakieś 60 zł, a to wcale nie jest jakoś dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość be-beauty Napisano Lipiec 6, 2012 no 60 zł to wcale nie jest tak dużo, myślałam, że znacznie więcej. Ale przyznam że zabawa bardzo fajna i może sama się skuszę na taki sprzęcik?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach