Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilna sprawa

WAŻNE PILNE co zrobić by cień nie sypał mi się na policzki???

Polecane posty

Gość pilna sprawa

jutro idę na wesele. przećwiczyłam sobie makijaż i nieskromnie powiem, że wychodzi rewelacyjnie (połączenie srebra i butelkowej zieleni) ale jest jeden mankament: ten mój nowy srebny cień strasznie się sypie myślałam, że uda się to delikatnie "strzepać" z policzków puchatą watką albo gąbeczką albo przypudrować ale nic!!!! Jak ochronić policzki przed tym pyłkiem? cerę mam tłustą więc nie potrzebne mi dodatkowe błyszczenie! Dziewczyny, Kobietki, co polecacie, radzicie????

Gość domani giovedi
kupic cien jakiejs dobrej marki polecam Pupa a nie badziewie za 20 zł

Gość pilna sprawa
ok, ale skoro już kupiłam "badziewie" ( cienie są Rimmela :P) to muszę sobie jakoś poradzić z tm, co mam bo na kolejne zakupy juz nie ma czasu... pomoże ktoś?

Gość pilna sprawa
ksuszarka, też o tym pomyślałam ale chusteczki przecież nie mogę przygniatać po podkłed i puder diabli wezmą a ten pyłek wlatuje wszędzie... :( poza tym druga ręka jest mi potrzebna do "naciągania"/podnoszenia powieki... ale dzięki za rade - jak nie znajdę innego sposobu to właśnie tak zrobię

Gość no to zadzwoń po straż
jak nabierzesz cien na pedzelek, to najpierw tym pedzelkiem po wierzchu dloni a potem dopiero na powieke. W ten sposob pozbedziesz sie nadmiaru i bedzie ok

Zacznij od makijażu oczu a dopiero potem się pudruj:) Wiem, co mówię bo często używam ciemnych cieni, które sie sypią. Posmaruj się podkładem, zapudruj tylko oczy i czoło. Pod oczami nałóż biały cień - dość grubo i pomaluj oczy. To co Ci zleci, strzepiesz razem z białym cieniem pędzlem do pudru, no i nałóż puder pod oczami, na policzki i resztę twarzy i gotowe:D

Gość pilna sprawa
hmmm... przywyczajona jestem do malowania najpierw twrzy, potem ocu, ale może rzeczywiście Twoim sposobem będzie lepiej... Dzięki za radę 🖐️