Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalaproblemik

spotkalem sie z dziewczyna...!problem

Polecane posty

Gość ulalaproblemik

spotkalem sie niedawno z dziewczyna no naprawde cudna blondynka piersi i pupa na swoim miejscu.gadalo mi sie z nia fajnie.mimo ze mloda to bardzo inteligentna ale niesmiala strasznie-ale to przezyje.jedyne co mnie zaciekawilo to to ze miala jakies cos na reku jakies branzoletki czy cus i jak jej sie zsunely troche wyzej to zobaczylez swierze sznyty..normalnie dziewczyna sie tnie zyletka.co o tym myslicie/?taka ladna i wogole nigdy bym nie pomyslal gdybym nie zobaczyl na wlasne oczy

Gość .........ponawiacz...........
emo:O teraz to normalne;)

Gość miła brunetka
a moze masz ochote poklikac na gg

Gość ulalaproblemik
zadna emo.jak na swoj wiek dojrzala i wogole inteligentna.nie widac po niej zeby miala problemy no tylko te sznyty

Gość xsweetx
ulalaproblemik ja tez lestem niby sliczna wszyscy faceci mi to mowia a problemy tez mam...piekno to nie wszystko,i niezawsze mozna wszystko nim zalatwic!!

Gość ulalaproblemik
chcialem jej zapytac ale glupio mi bylo bo sie pierwszy raz widzielismy i nie wypada.

Gość xsweetx
to zbliz sie do niej,niech ci zaufa a potem zapytaj,tylko wazne zebys jej nie pouczal wtedy...

Gość Oblech
Przypnij kajdankami do stołu, światło w oczy i niech się spowiada dziewczę :classic_cool:

Gość ulalaproblemik
to bede sie musial nameczyc.bo juz z samym spotkaniem z nia mialem problemy.kurde 17 lat niesmiala i dziewica ktora nie miala nigdy chlopaka wiec mialem problemy bo ona nie chciala wogole ze mna na kawe isc.gdybym byl dziewczyna i mial takie warunki to bym korzystal !!

Gość ulalaproblemik
oblech-dobre ale chyba to bylo by nasze ostatnie spotkanie.a kajdankami to bym ja chetki spial ale nie przy stole;)

Gość miła brunetka
ulalaproblemik to ile ty masz latek?

Gość ulalaproblemik
ja mam 23

Gość xsweetx
o boze moze sie kiedys zrazila i dlatego bio sie zaufac komus..a zeby korzystac z "warunkow" niezbedne jest zaufanie..a jak po spotkaniu odzywala sie do ciebie?? albo ty do niej?

Gość ulalaproblemik
ja do niej sie odezwalem-no bo w sumie tak to powinno wyglad ze chlopak sie pierwszy odzywa.dzwonilem do niej gadalismy dlugo pozniej jeszcze troche na gg.wydaje mi sie ze jest ok.troche sie do mnie przekonala ale to jeszcze nie jest to.ale staram sie byc delikatny we wszystkich kwestiach i nie chce jej zrazic do siebie.pozyjemy zobaczymy...trzeba popracowac przy takim garnuszku miodu;)

Gość miła brunetka
acha czyli jestes w moim wieku. no to pracuj nad tym garnuszkiem miodu powodzenia

Gość xsweetx
jak sie przekonala to powinno byc dobrze...

Gość ulalaproblemik
mi oczywiscie nie chodzi o to zeby ja do siebie przekonac i wykorzystac.chociaz jak tak na nia patrzylem to wyobraznia pracowala ostro-oczywiscie nie dalem tego po sobie poznac.raczej chcialbym zeby to byl zwiazek powazny.bo naprawde ma poukladane w glowce.no w sumie pierwsze lody przelamane;)

hmm polecam ostroznie bo moze sie zdarzyc ze jak zaczniesz przepytywac za wczesnie.. to nawet jak sie dowiesz i wydusisz to z niej mozecie sie widziec po raz ostatni poniewaz bedzie jej niezrecznie . pozdrawiam ps. 😭 to jak tu znalezc meza jak teraz trend na takie mlode :P:D

Gość ulalaproblemik
madchen-ja mialem dziewczyny i zawsze w moim przedziale wiekowym.a w sumie ja jestem odpowiedzialny i niezalezny wiec powinienem szukac czegos powaznego.ale jak ja poznalem to nie wiedzialem ile ma lat(dopiero dowiedzialem sie po jakims tygodniu) bo naprawde byla madrzejsza 6 x od dziewczyn w moim wieku.nigdy nie szukalem dziewczyny mlodej .ani zadnego mlodego mieska.;)ale tutaj sie stalo inaczej i teraz zauwazylem ze nie warto czasem patrzec na wiek

Gość 1rada koleś
nie patrz na nią jak na lale do dmuchania, widać że dziewczyna jest wrażliwa i ma jakieś problemy i rozładowuje swój stres tnąc się... bądź dla niej cierpliwy, być może przeżywa piekło w domu.. A jak już jest dziewicą to tym bardziej zasługuje na wszystko co najlepsze..

Gość a mi sie wydaje ze
zobaczyles mloda dupe i sie napaliles

Mam koleżankę, która ma \"sznyty\", bo szybę w drzwiach zbiła. :D Nie zawsze blizny są śladem po samookaleczeniu.

Gość ulalaproblemik
no wlasnie nie patrze tak na nia(pewnie gdybym nie mial z nia oczym gadac albo byla by jakas pusta to tylko do dmuchania by sie nadawala)ale czyms mnie oczarowala i wiaze z nia powazniejsze plany.w sumie zdziwilo mnie ze jest dziewica(co w jej wieku trudne do spotkania)

Gość ulalaproblemik
no tak wiem ze mogl byc to jakis maly wypadek czy cos.ale sa to swierze rany i tylko na nadgarstku i w tych okolicach.i poprostu wyglada to tak jak by sie zyletka ciela

Gość mielonamusztarda
a jak sobie wyobrazasz kwestie seksu z taka dziewczyna?? musisz znac sobie sprawe ze bedziesz musial na nia czekac az bedzie gotowa??i nie mozesz na nia naciskac.wiec jak miales reguralny seks to sie znim pozegnaj na rok moze troche mniej

Gość Oblech
Zrób coś na sposób kobiecy. Przypadkiem niech z kieszeni wypadnie ci żyletka. :classic_cool: Jak się potnie to znaczy, że głupia i nie warto marnować czasu. A co? Żyletki na zapas do maszynki nie wolno nosić sobie.

Gość ulalaproblemik
z seksem wiem ze beda problemy.ja w sumie jestem bardzo dowiadczoony w tych sprawach.ale naciskac na nia nie zamierzam na taka dziewczyne nawet rok poczekam .najwyzej reka mi wysiadzie;)

Gość czlowieku ty sie ciesz
bo trafil ci sie zadki egzemplarz.i tego nie zmarnuj.a jak zufa ci to ci powie o swoich problemach!!!!!!!