Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to glupie

TAKIE pytanie

Polecane posty

Gość moze to glupie

czy jak mąż byl po 2 piwach i ja zaszlam wtedy w ciaze kochając sie z nim , to nic sie nie stanie

Gość moze to glupie
to tak sie martwię , bo kiedys ktos mi powiedzial , ze dziecko po pojaku to rodzi sie ........... no wiecie jakie

Połowa dzieci jest z upojenia alkoholowego rodziców;) Ja jestem żywym przykładem że to nie szkodzi. Rodzice tak się wzruszyli pijąc "pępkowe" u znajomych że po kolejnym drinku stwierdzili że też chcą 3 dzidzie... 9msc później byłam ja:)

Gość moze to glupie
Catarinka71 a to dobre :D kiedys słyszalam ze po alkoholu rodzą sie chore dzieci :o

Jest to na pewno większe ryzyko, ale nie jest to reguła:) A już na pewno nie chodzi o dwa piwa. Chore dziecko rodzi się zwykle jeśli rodzice, którzy je poczęli są notorycznie pijani (czyli nasienie jest do niczego), a do tego matka pije w ciąży - a i z tego często zdrowe dzieciątka sie rodzą.

W przypadku faceta to ma mniejsze znaczenie niż u kobiety bo u niego plemniki nie wytwarzają się w momencie wytrysku tylko wcześniej :)

Gość moze to glupie
wiec , mowiecie ze nie mam sie czym martwic :)

-ladybird-: no i dlatego właśnie napisałam, że zwykle upośledzone dzieci rodzą się z upośledzonych plemników facetów, którzy piją nagminnie:)

Alkohol wpływa na nasienie i jajeczka czyli jeśli np. starasz się o dziecko to pijąc będzie Ci trudniej zajść, ale nie wpływa na poczęte dziecko. Jak już jest dzidzia również nie należy szaleć z alkoholem bo wpływa to na rozwój płodu, ale są wyjątki... lekarze często polecają kobiecie wypicie raz na jakiś czas w ciąży lampki czerwonego wina lub małe piwo. Mój lekarz przy każdej wizycie pytał mojego czy wziął mnie już na winko i pizze ze szpinakiem:) A słyszałaś to pewnie tak o od ludzi gdzieś... zobaczysz że w ciąży dużo się nasłuchasz..