Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lapostemanro

Nk-dlaczegpo dziewczyny dodaja profile typu najseksowniejsze, itp

Polecane posty

Gość lapostemanro

Nie rozumiem takich dziewczyn i szczerze mowiac mysle ze sa glupie. Bo jak mozna dodawac profil typu Najseksowniejsze dziewczyny ze Slupska-ostra selekcja- Jak maja sie czuc ci co sa niepelnosprawni, lub nieobdarzeni uroda?? NIe wiem.. wydaje mi sie ze to w pewien sposob dyskryminacja innych ludzi. Jaka jest wasza opinia na ten temat?

Gość kancldjvnjf
NORMALNI ludzie będą mieli to absolutnie gdzieś:) Ja dostaję zaproszenia tego typu ale nigdy nie przyjmuję. Po cholerę zaśmiecać mam sobie profil takimi głupotami? Przyjmuję tylko zaproszenia od swoich znajomych. W końcu po to jest NK:)

też nie akceptuję takich zaproszeń. wg mnie to jest sposób na podniesienie samooceny, coś jak \'dyszki\' na fotce.pl. słabo mi się robi, jak widzę te powykręcane na zdjęciach dziewczyny mające pięciuset znajomych z których sto pięćdziesiąt kont jest fikcyjnych ... :P

Gość piercardin
a ja dodaje takie konta bo jestem ladna wiec dlaczego mam nie dodac ;)

Gość No tak ale wiele z tych
dziewczat, ktore sie dodaja, sa przecietne, zeby nie powedziec brzydkie :-o

Gość No tak ale wiele z tych
i mowie to calkiem obiektywnie! Lubie kobiety, podobaja mi sie piekne kobiety, ale te osobki, powginane z usteczkami w ciup, nie maja w sobie nic urokliwego. Ktos chyba mial racje, musza sie dowartosciowac :-o

Gość Justysiaaaa
Mnie zapraszają tego typu konta, ale wstydziłabym mieć je w znajomych więc nie przyjmuję zaproszeń. Dziewczyny które przyjmują lub, co gorsza, zapraszają, są strasznie płytkie...

Gość lochness
ja znam laski ktora sa ladne, ktore sie dobrze ucza i maja poukladsne w glowach i sa bardzo lubiane i dodaja do swoich kont takie pforile, takze nie mozna chyba generalizowac. nIektorzy dodaja chyba dla jaj, inni zas np maja niska samoocene siebie i chca z tym walczyc i wtedy dodaja takie konta fikcyjne tupu jestem ladna