Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasty_chocolate

Idealna kochanka... jaka jest?

Polecane posty

Gość tasty_chocolate

Pytanie jak w temacie. Jak myslicie jakie cechy powinna posiadac idealna kochanka? :)

Gość Pisio
Powinna czytać książki i słuchać dobrej muzyki. W łóżku i tak wszystkie baby są takie same, zwłaszcza po ciemku, a po fakcie człowiek chciałby otworzyć paszczę i nawiązać jakiś kontakt mentalny. Inteligencja to cecha najwazniejsza :)

Gość tasty_chocolate
Pisio fajnie ze tak myslisz. Malo mezczyzn zwraca na to uwage. Pozdrawiam :)

Gość Pisio
Nie myślę tak, instynkt mi podpowiada. :P To jest tak, idzie człowiek ulicą, środek lata, dookoła pełno dwudziestek z dupami ledwie zakrytymi kawałkiem dżinsu i od razu namiot w spodniach, prawidłowa reakcja. Potem się taka smukła blondi odwraca i co? Hektolitr tuszu, kwintal pomady. A jak się odezwie to o niczym. Kopara oraz namiot opadają. Co już jest reakcją mało biologiczną, ale tak mam i koniec. :P

Gość ty Pisior
powinieneś czytać książki, a nie na doopy chodzić- miałbyś gwarantowaną satysfakcje seksualną.

Gość lalunia69
ale chodzi o kochankę , czyli czyjąś ;) kobietę czy o dziewczynę , kobietę , narzeczoną , o seks ?:)

Gość lalunia69
mniejsza o większe ;0 Trochę a nawet więcej inteligencji nie zaszkodzi , delikatna , zgrabna , uśmiechnięta , wmiare śmiała , Ale nie wyuzdana , elokwentna , jeśli taki jest facet , bo jesli nie to po co się ma wysilać . Zadbana , nie paląca, ...cdn.

Gość tasty_chocolate
po co im jest potrzebny? :p

Gość władca
idealna kochanka to typ niewolnicy łóżkowej. chciałbym taką niewolnice rtobiącą wszystko by zadowolić swego władce czyli mnie

Gość lalunia69
A to kochanka dla Mięśniaków , ta z ferrari , ;P

Gość lalunia69
niewolnica ? to do bu***lu , tam takie są ,hehe :P

Gość lalunia69
Władca Móch :)

Gość Dop******lam dziś każdemu
to taka co lubi seks ma coś więcej w głowie dobrze się z nią czujesz w każdej postaci --tak w skrócie

Gość ooooo to o mnie

Gość lampka polnocna1
i o mnie:)

Gość lalunia 69
tak , łzo czę sto idą tam z własnej woli ale wtedy są niewolnicami kasy . A idealna kochanka : zabawna , inteligentna , madra ;), niezależna , czuła, mają ca poczucie własnej wartości , bez ton makijażu, odważna ale nie wyzywająca nie musi mieć dużego biustu aby być dobra w łóżku albo ...gdzie indziej ;) tak mi się wydaje NIE pijąca za wiele , biegła w sztuce kochania ale nie wyuzdana ..... a mózg to najbardziej erotyczna część ciała kobiety. (I nie mówię tu o hannibalu lecterze ):)

Gość lampka polnocna1
:)

Gość lampka polnocna1
a marini w jakim kolorze?:)

sikam na biało po kozim mleku :o ale martinim nie pogardzę :) łezka, a jak ty masz wytrysk partnerowi do buzi, to, to jest norma jaka?

już. :) byłem w bomi po ukraińskie piwo [ze lwowa. since 1715] najlepsze na świecie. wiesz co, chyba w poniedziałek napiszę do ciebie maila [jak otworzę biuro] :) chyba że kaśka wróci :o

Gość lalunia 69
Myślę ,że: dojrzałość obojga partnerów, obustronna akceptacja, obustronne dążenie do sprawienia sobie i partnerowi rozkoszy, nieszkodzenie sobie i nieszkodzenie innym są normalne . Partnerzy jeśli chcą - niech się gryzą, ssą, biją, przywiązują do łóżka, nacierają miodem - nikomu nic do tego. Ale sąnormalnośc dla każdego człowieka ma inne granice : związane sa np. z religią . Z medycznego punktu widzenia równiez co innego jest norma a co innego dewiacją ,wiadomo jakie są patologie seksualne . Perwersja to jeszce coś innego , elementy zachowań sado -masochistycznych , ELEMENTY są do przyjęcia. Nie istnieje problem normalności i nienormalności zachowań seksualnych. Istnieje problem wolności i stopnia jej ograniczenia oraz tolerancji i nietolerancji . Jedna k moim zdaniem jeśli partner czuje ,że pewne zachowania nie idą w parze z jego poczuciem akceptacji , szkodzą mu emocjonalnie i pod względem fizycznym , to nie jest to normalność . Ale się powymądrzałam , nie ?;) PS. A miłośc francuska jest ok . -standart

lalunia lubię jak piszesz lubię cię czytać

Gość lalunia 69
Naprawdę ? czy żartujesz ? ale i tak jestem miła więc :)

nie żartuję ....dodam jeszcze że kobieta która nie zna swojego ciała i swojej wartości nigdy nie będzie dobrą kochanką.kropka

Gość lalunia 69
Chodzi mi o to ,że medycyna dewiacją określa : zoofilię , ( bleee). sadyzm, pedofilię .. .i inne filie .(bleee)

Gość lampka polnocna1
purpurowa jego watek jest na forum erotycznym - to o czym pisze to dla niego rodzaj erotycznej zabawy - i miesci sie w normie. nie obgaduj - nieladnie:(