Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbgg

Wytatuowałybyście sobie wzór obrączki na palcu?

Polecane posty

Gość fbgg

Właśnie zetknęłam się z takim pomysłem (w filmie) i choć normalnie nie interesuje mnie tatuowanie ciała to ten pomysł uważam za niezły. Chodzi o wytatuowanie sobie na obwodzie palca, np serdecznego prawej dłoni, wzoru jakby stanowił obrączkę. Podoba wam się coś takiego?

nie,bo zakładając że będę zdradzać męża obrączkę bym zdejmowała a tatuażu za chuja się zdjąć nie da :o

Gość a co w tym ci sie podoba

Gość w ogole niczego bym
nie tatuowala

Gość fbgg
Co mi się podoba? Myślę że mógłby wyglądać ładniej niż prawdziwa obrączka no i nigdy bym nie zgubiła ani nie zapomniała. ;D

Gość ocelot2525
troche chore wydaje sie podejscie niektorych...siedza na forum slubnym czyli mozna mniemac ze wkrotce wychodza za maz...a gadaja o checi zdrady, rozwodu...porazka!!! skoro z gory zakladacie ze sie mozecie rozstac to po co slub?lepiej na kocia lape... a ten pomysl z obraczka...sama na to wpadlam jakis tydzien temu...bo taka obraczka sie nie zniszczy, nie trzeba jej zdejmowac (gdy np przeszkadza w pracach domowych) i mozna miec wzor jaki sie chce za stosunkowo niewielkie pieniadze...ale chyba jednak sama nie zdecydowalabym sie na cos takiego. bo to troche tak dziecinnie moze wygldac...zolty wzorek na palcu

Gość dla mnie czad
Niezły pomysł, ja chętnie :) ale i tak bym nosiła dodatkowo zwykłą.

Gość hhtp
a co będzie po kilku latach jak skóra na palcu się zniszczy, może rozciągnie? palec zgrubnie? schudnie? czemu Ci którym to się podoba tego nie biorą pod uwagę... wielu ludzi musi zwykle obrączki rozszerzać, zmniejszać bo grubość palca się zmniejsza? a co wtedyz tatuażem, rozciągnie się sam ze skórą, ale już nie będzie tak dobrze wyglądał... a jak skóra się zniszczy to już wogóle będzie brzydko :/

Gość i co niby ksiądz ma to
wytatuować? "P