Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N.B Femme

chora dziewczyna

Polecane posty

mam problem z siostra mojego chłopaka. jest ona pusta gdyz kupuje sobie codziennie torebki buty i co gorsze ciuchy. zrabia ona gdzies z 1000 zł co z tego na dom daje tylko 100. ma w pokoju lumpex z tymi szmatami a co gorsza zamiast sie wyprowadzic bo ma 24 lata jej facet 30 i sa 8 lat razem to ona sobie pokuj remontuje dostała od chrzesnego na studia 4 tys i przejebała je w 3 dni na ciuszki i pierdołymiała psa to gto uspiła i kupiła sobie nowego bo tamten był be....mam jej dosyc ona wszedzie błyszczy chwali sie i wogule co robic aby jej dowalić???

i nie zazdroszcze jej jest dorosła i nie idzie na swoje anie przeszkadza innym 3 pokoe w któryh mieszka 8 osób nie przesadzajmy

mały troliku??dzieko nie przesadzaj a moze ty tez ze starymi mieszkasz w domu jeszcze?? he jesteście żałośni i odpierdolcie sie :)

Gość rzuc chlopaka
nie bedziesz miec problwemu

Gość elizabeth444444227
widze ze tu sami ludzie bez kultury jo jo joj... tak mi przykro nie zancie sie na zyciu

Gość elizabeth444444227
nie ma sie czym przejmować widać ze ci ludzie sa chyba pojebani lub tacy sami

Gość lochness
chyba musisz sie od niej odseparowac bo nic innego nie zrobisz. w ogolw to przypatrz sie swojemu chlopakowi bo przewaznie w rodzinie wszytsko zostaje. moze on taki am jest a tego nie widzisz?

Gość Metii
chmmm. ja mam brata, 28 lat i nadal mieszka z rodzicami. Niewiem czy ma dziewczyne, jak tak to raczej sie z tym nie roznosi. Tez ostatnio sobie pokuj wyremontowal, pracuje, troszke sie doklada do rodzicow. A ja 4 lata mlodsza, mąż i 2 dzieci... Dla mnie tez to dziwne ze taki stary chlop i przy rodzicach, stac go na np. wynajem... nie rozumiem tego!

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
www.blog55.gu.ma