Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już dwa zimna na wargach

Mam już dwa zimna na wargach i zaczyna mnie to wkurzać ...

Polecane posty

... jedna warga zaraża się od dotykania drugiej, masakra :(:O😭 Co można na to poradzić? Czy smarowanie Hascovir'em pomoże?

Tzn. jakie? Ale pewnie te działające od wewnątrz i tak są na receptę, więc w sumie...

wiwesz co mi pomaga na zimno w szybki dosc sposob- plasty nikoret-sie chyba nazywaja-ale jak pojdziesz do apteki i powesz ze chcesz laster na opryszcze to Ci da bo tylko 1 takie sa, ale sa drogie, 12 kosztuje 1.50 ;/albo i 1.60 ;/ no ale nie muszisz cala paczke kupowac kup ze 4 narazie, wymien jak beda sie juz odklejac... Serio pomagaja, wiem co mowie, mam zimno dosc czesto ;/ raz wyjdzie topotem tragedia, napije sie zimnegonapojuna powietrzu chlodniejszym i znow mam, albo sieoblize,albo gdy jestem przyziebiona ;/

na zimno polecam Heviran (acyklowir w tabletkach) chc nie jest dosyc tani i na receptęęale za to bardzo skuteczny. Najlepiej przyjąc dawkę zanim pojawi sie zimno na ustach (musisz wyczuc kiedy może się pojawic a wyczuc nie trudno bo najpier pojawia się swedzenie) bo wtedy jest szansa, że sie nie ujawni. I tak należy robic za każdym razem.