Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodsza siostra...

Kto ma rację? Czy powinnam była oczekiwać reakcji?...

Polecane posty

Gość Mlodsza siostra...

Mam 18 lat, brat kilka wicej.Wchodzę do pokoju, w którym śpię, mama i brat szukają czegoś w zdjęciach. Mówię: O, czego szukacie?(żeby nie było powiedziałąm to normalnie, radośnie) Na co brat: Gówna, kurwa, chuj ci do tego, pierdol się... Mama w ogóle nie zareagowała.. Nic... Więc patrze na nia z wyrzutem, nie wiem co mam ze soba zrobic.. Jak sie spytalam czy nic mu7 nie powie, to spokojnym glosem do niego : X, nie mó tak do niej.. cos jeszcze tak mowila ale sie wkurwilam, powiedzialam ze sie nie odzywam do obojga i trzasnelam drzwiami... siadalam przezd tv i skakalam po kanalach. przyszla mama po chwili i mowi ze nie mam prawa sie tak zachowywac(ze sie nie odzywam i trzaskam drzwiami).. nie odzywalam sie ale w koncu nie wytrzymyalam i pytam czy on ma prawo tak do mnie mowic a ona nic, zupelnie, ma to w dupie jak on mnie traktuje?? mama mowi, ze ona mu zwraca uwage ale nie musi tego robic zaraz i przy mnie... nosz, kuźwa.... ja nic.. Mama: to co bedzuiesz dzis cos robic czy nic?... i poszla... Nie mam już nikogo.. Zrobcie cos, bo zaraz sie rozplacze...

Gość Mlodsza siostra...
...Nie mam oparcia w nikim... Tak naprawdę jestem sama. Nie mam faceta, przyjaciółka od paru miesięcy ma i świata poza nim nie widzi... Dlaczego mnie tak traktują? Czy mam rację?

Gość Mlodsza siostra...
Teraz juz na nic nie reaguję z ich strony... nie chce mi sie z nimi przebywac, zostane u siebie, posprzatam.. nie chce mi sie spotykac z kolezanka ktora bardzo nalega.. ja wiem dlaczego- chce mi opowaiadacjaka jest fajna, kto ja obmacywal itd... a mnienikt nie wyslucha.. kużwa..

trudna sytuacja... skoro mama nie zwraca mu uwagi na wulgarne słownictwo to cóż mam na to powiedziec... no chyba jedynie przykro mi.

Gość współczuję
ale nie zalamuj się do końca,ja mam co prawda trochę inaczej,bo z bratem się zajebiście dogaduję,z rodzicami gorzej bo oni ciągle krzyczą o byle co,krytykują do bólu mnie i mojego brata,bida w domu,poza bratem nie mam przyjaciol,nie radze sobie w zyciu i jest do dupy,ale wierzę,że to się zmieni :) i tobie tez tego zycze :) trzymaj się!!!

Gość Mlodsza siostra...
Jak przeklina to raczej zwraca mu uwage... szczegolnie przy kims:O ale on ma taki okropny stosunek do mnie i nikt nic nie mowi... czuje sie pozostawiona sama sobie..

Gość Mlodsza siostra...
Dzieki za dobre słowo:* ja z drugim bratem sie lepiej dogadywalam, bronil mnie najczesciej ale on sie wyprowadzil... jest mi trudno, chociaz jestem optymistka i staram sie robic swoje mimo tego ze tak mnie traktuja jakbym byla gownem... chyba zawsze musi byc w rodzinie koziol ofiarny...

Gość Mlodsza siostra...
Wieszać sie nie bede. Mam swoje plany na zycie itd ale trudno je realizowac jak nikt w ciebie nie wierzy... wybralamstudia to zaraz bylo ze po co ci takie, nie poradzisz sobie itd, wybierz cos innego...

Gość ojeja
nie rozumiem tej twojej mamy ja na jej miejscu bym go chyba strzelila w leb...napewno jeszcze zajdziesz sobie super przyjaciolke,pozdrawiam i nie smuc sie a jak ci bedzie smutno zawsze moesz tu zajrzec i pogadac :)milego dnia

Gość ojeja
piszesz ze mialas b.bobry kontakt z drugim bratem wiec odezwij sie do niego z nim pogadaj ,moze go odwiec....madra z ciebie dziewczyna idz na studia,potem praca,usamodzielnisz sie ...bedzie oki :)

Gość Mlodsza siostra...
wlasnie tu poszukalam wsparcia od razu... wiedzialam ze oprocz glupich wpisow sa tez slowa od dobrych ludzi, dziekuje Wam:* nie wiem, czy jestem nei taka jaka oczekiwala mama? czy robie cos nie tak? moze to to, ze oni sa wszyscy atrakcyjnymi ludzmi a ja nie? myslicie ze to moze byc to?..

Gość Mlodsza siostra...
przyjezdza czasem, dzis chyba tez będzie. tylko ze jak przyjezdza to raczej z żoną, a z obydwojegiem nie chce gadac... ma swoje problemy, nie chcialabym go obarczac moimi... przezylam to ze sie wyprowadzil, bo byl dla mnie jak ojciec- opiekowal sie, poradzil zaawsze... teraz zostalam sama. no i juz sie rozplakalam...

Gość Mlodsza siostra...
dlaczego nie w mojej obecnosci?... mnie zwraca uwage przy nim najczesciej. a tak to czuje sie jakby miala to w dupie i nie wiem co mu mówi..

Gość Mlodsza siostra...
? dlaczego lily rose?

bo faceci tak mają... ich DUMA.. a bracia to juz w ogóle potrafią byc złośliwi.. takie zwrocenie uwagii w twojej obecnosci sprawi, ze bedzie jeszcze bardziej cie obrazał zeby pokazac i udowodnic jaki to on nie jest wielki i w ogóle.. ja tez mam brata i tez wiem jak było po upomnieniu w mojej obecnosci.. robił sie jeszcze bardziej zlosliwy... brat czesto tak ma?

Gość Mlodsza siostra...
hmm, ok ale ja tez bym chcial zeby traktowano mnie jak czlowieka a nie zeby mogl mnie wyklinac adopiero w zaciszu otzrymac reprymende. bo skoro ja moge dostac opier.. przy wszystkich to dlaczego on nie moze przy wszystkich dostac za to w łeb?... przez to ze nie dostał to teraz ja nie bede potrafila caly dzien z nimi czegokolwiek zrobic, nawet zjesc obiadu.. bo ja tez jestem glupia i "honorna"..miewa tak... on potrafil podziabac rzeczy siekiera jak sie wpienil.. jakies tam elektroniczne graty mu nie chcialy dzialac tak ajk chcial to je rozdziabał... jak ja mu cos powiem, np zwroce uwage ze nie sprztnal po sobie ze stolu( a co to ja-sprzataczka prywatna jego?) to dostaje wiazanke. jak zwracam uwage mamie zeby cos powiedziala to mi mowi zebym nie zaczynala bo "wiesz jaki on jest"...

dokładnie to samo z rozpieprzaniem rzeczy...hmm czekać, czekać i nie zwracać uwagi;) naprawde olewanie dziala najlepiej ;) pozdro

Gość Mlodsza siostra...
czyli mam schowac honor i czlowieczenstwo do kieszeni?.....

Gość Gabi777777777777
Ej, tak to laska nigdy sie nie wygrzebie. kazdy bedzie nia poniwierał i nie bedzie miec szacunku do siebie. musisz jakos wyegzekfowac sowje prawa!

nie, nie masz chować.. ale dopóki go nie olejesz bedziesz dawala mu do zrozumienia, ze przejmujesz sie jego docinkami ;) a to swiadczy tylko o jego głupocie.. ;)

Gość Mlodsza siostra...
Nie wiem już sama... Ide na spacer z psem. Tylko moje psy i koty mnie juz szanuja... chca mnie przytulac...

Gość Mlodsza siostra...
na niego to nie dziala. wiesz jak jest- jest wkurzony na cos tam np dsytaucje z dziewczyna, to mnie sie od razu zbiera... Ciężko mi z tym. idę, zajrze tu jeszcze pozniej.. gdyby ktos jeszcze cos... to piszcie:*

Gość oczywiscie ty masz racje
wspolczuje sytuacji