Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieczka

połóg...

Polecane posty

Gość Kasieczka

ile trwa to krwawienie w połogu?Ja juz jestem 3 tydzien po i jeszcze ze mnie leci?Jak tam bylo u was???

u mnie to chyba góra 2 tygodnie trwalo, ale na pewno przychodzi do Ciebei polozna i Cie bada, wiec jak twierdzi ze jest w porzadku to nei ma sie czym martwic. Wszystko zalezy od tego jaki kolor ma to Twoje "krwawienie". Wiem ze pod koniec jest zoltawe i brunatne, wazne zeby nei mialo koloru jasnoczerwonej krwi

u mnie prawie 6 tygodni, ale te ostatnie dni to już było takie brudzenie

Gość a mnie
10 tygodnia ... masakra. musiałam potem zażywać leki żeby się szybciej organizm oczyścił. na kńcu było takie mocne brudzenie

Gość kasieczka
polozna byla raz i jak poszla tak juz sie nie zjawila. A mnie nawt nie badala, do gina mam za 3 tyg. dopiero. Ale po waszych wypowiedziach widze, ze puki co to jeszcze normalne ze krwawie, dzieki dziewuszki

Gość Ty lepiej zadzwoń
do tej położnej i niech przychodzi do Ciebie, w końcu ma obowiązek. Ja już czasem nie mogę - ona powinna przychodzić regularnie, choćby po to żeby na bieżąco Ci pomóc i doradzić. A przede wszytskim powinna być pod telefonem. Co z tych fachowców za konowały, ja nie wiem...?

Gość hmm a czy to normalne że
krwawiłam przez 16 dni i krwawienie ustało na 2 dni po czym dziś w nocy widzę, że znowu leci:O to normalne? aha i na początku leciała czerwona tzw. żywa krew, a potem już taka ciemna "miesiączkowa"

Gość hmm a czy to normalne że
nie wiem czy to ważne, ale rodziłam przez cesarskie cięcie

Gość dzis dni pologu

Gość dzis dni pologu