Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzonaaaaa

do kafeteriuszy

Polecane posty

Gość oburzonaaaaa

czytam tak te topiki typu "jestem w ciazy???",gdzie ludzie prosza o rade,o wsparcie i odpowiedzi na zadawane tam pytania. I jestem w szoku-tylko wyzwiska albo wyzywanie od idiotek, "nie bierz sie za seks" i takie tam. To nie jest rada,to nie jest wsparcie!!! Oczywiscie,porada w stylu "zrob test i prestan pier****" jest najprostsza i zapewne zasadna,ale ludzie,ktorzy sie boja,ktorzy nie chca miec dziecka, łudza sie do konca!! I zapewne najpierw beda szukali potwierdzenia w ewentualnych objawach!!! Taka natura czlowieka-odwleka to,co najgorsze w czasie. I chodz nie ma to racji bytu,taka jest psychika- i pytam sie zatem-po co te wyzwiska,mao maja Ci ludzie stresu?? Wiem,bo tez bylam w sytuacji,gdy nie chcialam miec dziecka,a byly takie podejrzenia (zaznaczam,ze jestem juz dojrzala kobieta),a najgorsze bylo,ze nie mialam z kim o tym porozmawiac,nikt mnie nie wspieral. A czlowiek szuka tego wsparcia wlasnie,ze swiat sie nie zawali-a nie tekstow w stylu "nie bierz sie za seks gowniarzu"-krew nie woda i sytuacje wpadkowe sie zdarzaja. Takze za humor w topikach-celujacy za psychologie-mierny

Gość duracell extra power
mam 15 lat i mialem juz 2 kochanki, zadnej nie zaplodnilem bo robilismy stosunek przerywany i co? odczep sie mamuska dobra? zaden Cie nie chce, wiec tutaj wypisujesz zale, a moze sama wpadlas jak mialas 15 lat?

Gość bezradnaaaaaa
OBURZONAAAAA w pełni sie z tobą zgadzam. eh szkoda tylko że niektórzy wchodzą i czytają tematy po to tylko żeby wyładowac na innych swoją flustrację. To nie pomaga a wrecz pogarsza sprawę

Gość 112198376524
Co to za wychowanie! Żeby 14- 15 latki uprawiały sex!!! Oni jeszcze nie wiedzą co, jak i do czego. Do tych spraw trzeba dorosnąć!!! Irytuje nmie jak te małolaty wypisują takie pierdoły!!!