Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Czika

Chętnie powróżę.

Polecane posty

Gość anonimowa panna
Kochana wrozko pytanie napisałam wyżej: "anonimowa panna Ja chętnie bym chciała. 1. Jak pójdzie mi w mojej nowej pracy? 2. Czy wyjde za maż za Krzyśka? Czy to jest ten jedyny?" A POTEM NAPISAłAM: "anonimowa panna JA - Sandra ur. 24.05.91 r ON - Krzysztof ur. 26.06.90 r"

droga anonimowa panno,nie zauwazylam pytania przepraszam a wiec: co do pracy, myśle ze bedziesz przemeczona,wyszedł mi król, może Twoj szef okazać sie barddzo surowy,albo jakiś mężczyzna z pracy? może sie w Tobie zakocha,ale miej się na baczności bo może tylko problemów narobić ! co do Krzyśka,moje karty mówią że nie wyjdzisz za niego za mąż,że to nie jest Twoj ostatni partner że spotkasz kogoś po latach albo poznać nowego za którego wyjdziesz za mąż.

ja 251181 Nie ufaj znajomym i nie zwierzaj się nikomu to może bardziej Ci zaszkodzic. Karty pokazują że wszytsko sie ulozy i zapowiada Wam się udany wyjazd lub stabilizacja materialna.

Gość agusiaaaaaa
17.10.87 kiedy i czy wogole kogos spotkam?

Gość anonimowa panna
hmm. własnie to Krzyska spotkałam po latach :) A co do pracy to moj szef jest dla mnie surowy, zobaczymy :) A mam jeszcze pytanie, kiedy wyjde za mąż i możesz mi powiedzieć mniej wiecej za kogo, jak bedzie wygladał, jakie mnie wczesniej sytuacje z nim spotkaly itp..

a ja??:) co mnie czeka w życiu?? będę szczęśliwa?? 24.04.1985r- pisałam wyżej:)

Gość wrozko czy...
powrozysz wszystkim?

Gość ewulkaaa
ja co mnie czeka w milosci? co czuje do mnie chlopak ktory mi sie podobal? 28091982

do jjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaa myśle że jeszcze możliwe że sie zejdziecie lecz uważaj na plotki i intrygi może ktoś za bardzo nie chce żebyscie byli razem? ktoś z rodziny?

Gość krani
a ja?;-) Janina 26.09.1966 Grzegorz 7.03.1970 Jak ułoży sie najbliższa przyszłość? ( do końca roku). Z góry dzięki:-)

co do annonimowej panny trudno mi powiedzieć, a jak Ci się układa z Krzyśkiem? może wlasnie to jednak on,ten spotkany po latach?musisz mi coś wiecej powiedzieć o waszej sytuacji...

Gość bzybzybzy
ja tez moge? 14.09.1984r i moje pytanie to czy spotkam w najblizszym czasie kogos z kim uloze sobie zycie? czy moze bedzie jakis flirt i to wszystko? zapomnialam dodac ze jestem kobieta, nie wiem czy to ma jakies znaczenie... prosze nie zapomnij o mnie;)

thats not my name Kary pokazują płomienny romans , ale nic pozatym. O prace niech pani się nie martw będzie na pewno dobrze widzę ze pani jest otoczona kartami pieniedzy..będą to jakies niespowiedziewane pieniądzę..może czas zagrac w lotto ?

Gość anonimowa panna
Mieszkamy razem w Anglii, sami, oboje pracujemy, ja zaczelam prace 3 dni temu, uklada sie nam dobrze, tylko ja strasznie zazdrosna jestem o niego i czesto są przez to klótnie, kiedys jedna wrozka mowiła mi ze własnie on jest tym jedynym. Wiec tak poznalam go przez internet, byly planowane spotkania, ale jakos nie dalo rady, wiele miesiecy ze soba pisalismy itp itd, aż pewnego dnia pojechal se do innej, byl z nia ponad rok, potem sie nie odzywalismy do siebie, pozniej on wyjechal do Anglii i zerwal z tamta dziewczyna, i pewnego dnia napisal do mnie ze chce sie ze mna skontaktować, bo teskni za mna, gdy był na urlopie w polsce spotkalam sie z nim w koncu i jestesmy ze soba juz z 9 miesiecy, a bycie z tamta dziewczyna usprawiedliwiał tak "Myslałem ze nie mam u Ciebie szans, ze to bylo ucieczka od rodziców" ( bo ona mieszkala ponad 150 km od jego miejscowosci) mowi ze jej nie kochał to bylo tylko ucieczka

Gość BIMBI
01.09.70 akie sa dla mnie naljepsze rady na najblizsze miesiace? co powinnam robic, na czym sie skupic? co mi wyjdzie na dobre?

Gość milosniczka kart....
ktorego wybrac-K. czy M.? dziekuje

bzybzybzy W najblizszym czasie nie widzę nikogo.. Ale w zimę moze sie to zmienic ..Będzie to bardzo silne uczucie z Pani i Jego strony być moze to ten ostatni.

do malutka_81 widze że was związek rozpadł się przez kłótnie ale widze też plotki,ale niewiem czemu w moich kartach jest dama,może to oznaczać że jednak ma kogoś,ale jakos albo zerwaliście przez kogoś,ale czuje że ta dama jest kimś bliskim,przyjaciółka,koleżanka?albo ktoś z rodziny był przeciwko wam? bardzo ciężko mi to określić... ale mimo wszystko karty mówią mi że sąszanse że wrócicie do siebie i może być bardzo dobrze ale musicie zerwać szkodliwe relacje, albo poprostu szczera rozmowa...

no to teraz ja ... moja data ur-06.03.1989 jego data ur-22.02.1988 on wyjezdza do wloch , czy mnie tam zdradzi ?? czy mnie kocha , czy mnie klamie??? a moze juz mnie zdradzil ???

Gość DADAAA
jaki jest jego stosunek do mnie? co zamierza w zwiazku ze mna? ja 1.09.70 on 17.10.75 czy cos z tego bedzie czy powinnam szukac kogos innego?

Gość iilloonnkkaa
Kiedy wreszcie pooznam faceta z którym stworzę normalny związek? podaje też na wszelki wypadek datę urodzenia i imię, bo może trzeba, 15 styczeń 1983r, Ilona

Gość motylek08
Gabrysia, 15.11.76r. Jestem w ciąży. Czy za rok bedzie ślub z Markiem? A co z sytuacja finansowa?

Gość mam egzamin na
prawko interesuje mnie jak mi pójdzie? ona 15.11.89. Egzamin mam 1.09.89

Gość ciekawa co będzie
to teraz ja wróżko napisz mi co mam zrobić, aby michał zaprosił mnie na randkę?

odszedł bo pojawiła sie ona stracił dla niej totalnie glowe rok temu, od czerwca nie mamy żadnego kontaktu :( nie wiem co dalej ....

Gość mam egzamin na
heheh zagalopowałam sie oczywiscie egzamin mam 1.09.2008 :D

251181 Nie ufaj znajomym i nie zwierzaj się nikomu to może bardziej Ci zaszkodzic. Karty pokazują że wszytsko sie ulozy i zapowiada Wam się udany wyjazd lub stabilizacja materialna.