Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Czika

Chętnie powróżę.

Polecane posty

Gość słoneczniki-
kiedy spotkam tego jedynego czy uda mi sie wyjassnic pewne sprawy z przeszłosci i czy czekaja mnie jakies pozytywne zmiany w zyciu

Gość anonimowa panna
jeszcze mam pytanko.. 1. czy on mnie zdradzil, zdradzi? 2. czy mysli o jakiejs innej pannie? o swoich bylych? Krzysiek - 26.06.1990 Sandra - 24.05.1990

Gość Miss Hope
kiedy bede miala moje wlasne, zarobione przeze mnie pieniadze i przede wszystkim kiedy znajde dla siebie wlasny kat do zycia? 01.09.70

Gość milosniczka kart....
a ja?:(

Gość milosniczka kart....
moze podam znakami zodiaku czy cos:O ja-panna K.-wodnik M.-strzelec

Witaj Wróżko Cziko! Ja też mam pytanie, a nawet dwa ;): 1. Jaka będzie przyszłość mojej znajmości z M? Ja 09.08.1980, On 11.08.1974. 2. Jaką widzisz dla mnie przyszłość dot. sfery mojego życia zawodowego? Z góry dziekuję za odpowiedź. :)

Gość to ja tez chce
no to bedzie cos z tego czy nie? :P

do violus (vaiola6@wp.pl) widze ze Twoj chłpak ma bardzo dobrą okazje żeby zarobić pieniądze i jest to bardzo dobra okazja i trudno by bylo ją zmarnować... lecz widze mały romans,ale spokojnie moje katyu mówia ze Cie kocha,ale niestety wyszlo mi że kiedyś Cie zdradził... ale nie chce sie do tego przyznać...ale też jest karta plotek wiec sama niewiem co mam myśleć...

Gość viki-viki
Wróżko proszę Cię serdecznie o wróżbę... Pytanie brzmi: 1) Jaka jest moja przyszłość z Stefanem? jego data: 11.10.1983 2) Co będzie w najblizszym czasie w sferze uczuć? moja data: 22.01.1990 Z gory serdecznie dziekuje. Marta

Gość marikaaaa
jestem w szczesliwym zwiazku z facetem uklada nam sie bardzo dobrze robimy dziecko mowimy o slubie tylko ze on mial juz jedna zone rozwodl sie pozniej wpadl z inna dziewczyna i tez mial brac slub ale mowi ze tylko przez wpadke dziewczyna poronila i do slubu nie doszlo ze mna mowi ze jest inaczej ze nigdy nikogo tak nie kochal i mimo tego ze jest wsapnialy dla mnie i nie daje mi powodow zeby watpic ta jego przeszlosc mnie czase dreczy dreczy mowi do mojego brzucha chociarz nie ma w nim jeszcze dzidzusia :)) jest naprawde wspamniale bardzo go kocham powiedz wrozko czy to jest ten jedyny czy bede miala z nim dziecko i czy to juz niedlugo?? co on czuje i czy bedziemy juz razem do konca zycia i co z moja praca mam podac daty ur czy nasze imiona?? to bardzo wazne dla mnie dziekuje z gory

Gość ewulkaaa
ja zostalam ominieta juz 2 raz:O wklejam sie ponownie co mnie czeka w milosci? co czuje do mnie chlopak ktory mi sie podobal? 28091982

Gość słoneczniki -
kiedy spotkam tego jedynego czy uda mi sie wyjassnic pewne sprawy z przeszłosci i czy czekaja mnie jakies pozytywne zmiany w zyciu

Gość bzybzybzy
dziekuje za odpowiedz. kolejny raz bede czekac do zimy, ja przewaznie na zime sie zakochiwalam i poznawalam partnerow:) moze cos z tego bedzie

Gość mam egzamin na
a ja czekam cierpliwie :)

Gość DLACZEGO NIE WROZYSZ WSZYSTKIM
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość krani
A ja się delikatnie przypominam.... Janina 26.09.1966 Grzegorz 7.03.1970 Jak ułoży sie najbliższa przyszłość? ( do końca roku). Z góry dzięki

Gość agusiaaaaaa
ja chcialam sie przypomniec bardzo dlugo juz czekam prosze odpisz

no :( wlasnie mialam takie przeczucie:( no a powiesz mi chociaz z jaki kolor wlosow miala ta dziwczyna, a ktora mogl mnie zdradzic ?