Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Czika

Chętnie powróżę.

Polecane posty

Gość totkafbgnnnty
czy sie pobierzemy i bedziemy miec dzieci pytanie jak kolezanka wyzej on 4 marzec 1988 ja 12 grudzien 1989 pozdrawiam

Gość deszczowa niedziela
Poznałam pewnego mężczyzne,ale to dziwna jak dla mnie znajomośc, stojąca w miejscu, czy powinnam ją zakończyć bo już jestem bliska tego? 7.11.1982

Gość totkafbgnnnty
ja jednak nie cche znac swojej przyszlosci wiec prosze zignoruj moj wczesniejszy post:)

Do taka ja,nie dość,że byłam wcześniej ,przed tobą,bez kolejki otrzymałaś odpowiedź to jeszcze płaczesz i marudzisz nie wiedząc o co chodzi.Zadaj raz pytanie ,nie jesteś jedna,każda osoba,która tu się wpisuje ma swoje problemy i prosi o pomoc,a Ty zadajesz dziesiątki innych pytań,mając innych w nosie.Niech Pani się nauczy,pani Wioletto:SZACUNKU,dziękuję.

Gość jajajajjjajjaja
NO POWROZ MI

Gość Zlamana lady
Czy wroci do mnie fecet ,ktorego bradzo kochalam ,do dzis nie znam powodu odejscia.

Gość Myszka Małaaaaaaaa
jadwiga 20051975 kiedy bede miec dobra prace? Czy czekja mnie zmiany w zyciu sercowym,czy pamieta mnie pewien brunet?

Gość Koralgor 000
ja 43 lata brunet ona 33 lata blondynka czy ona mysli omnie,czy bedziemy razem?

29.09 1986 czy poznam kogos wartosciowego, jakiegos faceta;) czy moje zycie jakos sie zmieni odmieni czy jest szansa na romans z pewna znana osoba o której myśle;) finanse jak sie ułoza bardzo bede wdzieczna pozdrawiam

Gość upupupupupupupup

Witaj Wróżko Cziko, przypomnę sie po raz drugi z moimi pytaniami: 1. Jaka będzie przyszłość mojej znajmości z Maćkiem? Ja, Agata 09.08.1980, On 11.08.1974. 2. Jaką widzisz dla mnie przyszłość dot. sfery mojego życia zawodowego? Z góry dziekuję za odpowiedź. :)

Gość ajsjs
czy moj chlopak mnie kocha? ile z nim bede? kiedy urodze 1 dziecko ?

Gość ajsjs
dziekuej ;*

Gość wwiikkttoorriiaa
kiedy wreszcie stworzę jakiś normalny związek z fajnym facetem? Ilona 15 styczeń 1983r

ajsjs Twój chłopak jest tylko zauroczony w Tobie to nie miłość , przed Tobą jeszcze wielu partnerów ..Będziecie ze sobą jeszcze jakies 2 miesiące.Dziecko urodzisz w wieku 22 lat.

droga wwiikkttoorriiaa w moich katach widze bardzo plomienny romans,moze to on wkoncu? widze ze to sie zdarzy w najblizszym czasie napenwo w tym roku ale chyba poczatki zimy

Gość pierdzielenie w terenie
ja 06.03.86 on 13.04.66 jak potoczy sie nasz zwiazek? kiedy dzieci?

Gość wwiikkttoorriiaa
Znowu romans :o właśnie sie wpakowałam w kolejny :o juz mnie to nudzi :o chcę normalnego związku!!!

wczoraj pisałam troche wyzej 29.09 1986 czy poznam kogos wartosciowego, jakiegos faceta czy moje zycie jakos sie zmieni odmieni czy jest szansa na romans z pewna znana osoba o której myśle finanse jak sie ułoza bardzo bede wdzieczna pozdrawiam