Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezire

Dziewczyny pomóżcie niewiem co jest!

Polecane posty

Od 3 dni mój synuś jest strasznie marudny płacze nawet przez smoczek ma prawie 3 miesiace zachowuje sie jakby byl ciągle głodny a daje mu co 2-3 godzinki 150mln! I napajam. Nie ma gorączki, żadnych wyprysków, kolki też nie. Jak mu wsadzam mały palec do buzi to zaciska dziąsłami. Naprawdę niewiem co jest. Do lekarza idę w poniedziałek. Jest bardzo pobudzony i nie chce spać. Co to może być?

A przypadkiem nie swędzą go dziąsełka i nie idzie mu już ząbek? Coreczka mojej przyjaciółki miała jedynkę już mając 3 miesiace własnie

Czy to możliwe u tak małego dziecka? Kurde niewiem co robić cały czas płacze nic nie pomaga :-(

Gość ząbkuje
kup gryzaki takie które wkłada się do lodówki albo dawaj mu kawałki selera naciowego do pogryzania (tylko gdy jesteś przy nim i pilnuj by się nie zakrztusił)

Gość ząbkuje
niektóre dzieci lubią też przygryzac pieluszkę tetrową (możesz ją zwilżyc czystą przegotowaną lub mineralną wodą) włożyc na chwilę do zamrażarki i dac mu róg tej pieluszki do "obgryzania" zimno złagodzi podrażnienie i ból dziąseł są też specjalne żele stomatologiczne dla ząbkujących nimowlaków, popytaj w aptece

A kiedy może wyjść ząbek? Ile taki stan może trwać? A to nie może mieć związku ze szczepieniem miał właśnie w czwartek 3 naraz. on strasznie się męczy :-(

Gość brzuszka wina
kolki ma ,nie zęby !

Gość brzuszka wina
jak był szczepiony,to weź go lepiej do lekarza,bo to dziwne jest

Kolki nie ma podawalam mu espumisan, ma mięki brzuszek nie napina się, wypróżnia się normalnie.

Gość anna anaaaa
a jak on ma na imie?

Gość anna anaaaa
o wow, a pytam dlatego bo nie mam pojecia na imie dla naszego synka:/ moze masz jakies pomysly?

Alan, Kryspin, Dawid, Adrian, Patryk te brałam pod uwagę dla swojego.

mozesz zapytac lekarza o takie czopki, które podobno nie podrazniaja maluszka. ja je podawałam,ale juz teraz nie pamietam nazwy. sa bez recepty. po nich mała była spokojniejsza. lekarz polecił mi je własnie na kontroli przed szczepionka.

Gość moj ma na imie
Natan :)