Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comep

Antykoncepcja i brzuch?

Polecane posty

Gość comep

Na początku sierpnia zaczęłam przyjmować diane35, ważę 53 kg i mam niespełna 175 wzrostu. Moje problemy z cerą (z tego powodu zaczęłam przyjmować diane35) nie zmniejszyły się, ale doszły inne. Nie mogę włożyć nic obcisłego, mój brzuch wygląda ciągle jak balon (coś jak 4 miesiąc ciąży!) Jestem raczej bardzo szczupła, ale mój apetyt podczas brania tabletek wzrósł bardzo i jednocześnie wczoraj koleżanka patrząc na mój brzuch zażartowała, że jestem chyba w ciąży. zabolało mnie to, ale też przekonało, że inni to widzą. Mama również zasugerowała dbanie o to co jem i faktycznie - patrząc w lustro widzę, że mój brzuch ciągle rośnie! Czy powinnam iść z tym do lekarza?

Gość wierzy ktos w senniku
zmien te tabletki,widocznie nie sluza ci

Gość comep
właśnie chyba nie powinnam, nie skończyłam jeszcze lista i jest to ponoć czas 'przystosowania' Dla ładnej buzi - poczekam i pomęczę się, ale co z tym brzuchem?! czuję się wzdęta, jakbym zjadła balon i nieatrakcyjna. Ciągle muszę pilnować czy mam wciągnięty brzuch. Problemy z wypróżnianiem to już u mnie też norma.. ;/

Gość gsdhf
diane pomaga nie wszystkim ale zwłaszcza wtedy gdy się je bierze... przestaniesz brać i problemy zazwyczaj wracają a często w większej ilości a do tego diane należy do starego typu tabletek i nie można ich brać długo, gdzieś nie dłużej nić rok a potem przymusowa przerwa