Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana =-

Czy ktos jest w takiej samej sytuacji jak ja ?

Polecane posty

Gość Załamana =-

Mam taki problem dla niektórych może okazać się prosty i głupi ale w rzeczywistości jest poważny ! Mam strasznie dziwnych rodziców np.: niedawno miałam jeszcze fotkę w tajemnicy przed rodzicami umieszczałam tam swoje zdjęcia (Moja mama powiedziała tak a właściwie to na mnie nawrzeszczała "Tylko nie umieszczaj tam swoich zdjęć !!!bo jeszcze komuś się spodobasz iznajdzie w sieci twoje dane i wole nie mówić co może ci zrobić !!! " wtedy wcisnęłam jej kit że umieszczam tam zdjęcia moich kotów ....) ale mój tata skądś się dowiedział że mam tam swoje zdjęcia i wykasował konto :( :( :( Moi rodzice uważają że jak jestem w 6 klasie to powinnam wszystko idealnie umieć z lekcji (dają mi przykład mojej najlepszej przyjaciółki która ma prawie same 5 i 6 ) a jak tylko czegos powtarzanego dwa razy przy uczeniu nie umiem to zaraz sie na mnie dra .... przy kazdym zlym humorze taty jestem obiektem do wyzywania sie nikt , nawet moja mama nie moze mu czegos powiedziec (typu nie drzyj sie na mnie!! ) nie mozna mu niczego wytknac . Ktos ma/mial taki przypadek w rodzinie ?? jak sobie radzi/poradzil ?

Gość Czarna_burza
ja też jestem załamana bo nie wiem czy ubranie worka po kartoflach będzie odpowiednim ubraniem na dóżynki:(:(

Gość Załamana =-
mam dosc !!! nie wiem co mam robic ?? Za kazdym razem schodze im z drogi ale ciagle jest zle !!!! moj tata ryczy na mnie że nie mam paska a sam miał same 3 aż do liceum !!! i jeszcze mi się oberwało za to że oglądałam sobie jego świadectwa !!!!

Gość Nie radzę
Olej to. Za 5 lat inaczej będziesz na to spojrzysz ;) a teraz po prostu ignoruj. Krzyczą? Spoko, udawaj że nie słyszysz.