Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET.

Pierwszy mój temat i mam nadzieje że ostatni, załamka.

Polecane posty

Gość FACET.

Nigdy nie wchodziłem na babskie fora, ale coś mnie podkusiło, moje koleżanki tu wchodzą, ja jedynie czasem zerkne jak przyslą mi jakiś wart oblukania link, tj co obleśnego robią faceci itd. w każdym razie, nigdy sie nie udzielam. ALe przyszła pora myśle odpowiednia, żeby poradzić się was kobiety, co myślicie na ten temat. Mianowicie wydaje mi się, że laska mojego najlepszego kumpla na mnie leci. Fakt gdybym ją spotkał w innych okolicznościach to pewnie bym startował, ale tak to nie. Może wydaje mi sie, ale pisze do mnie smsy raz na jakis czas, nie za często, wieczorem, chcac zagadac, czasem na gg i ogolnie wyczuwam ze to nie takie tam normalne podgadywanki tylko flirt, nie jest nachalna, ale tak subtelnie, może nieświadomie daje mi odczuć, że na nią działam, bardzo fajna kobieta, ale kumpel to kumpel, co robić?

Gość Grzejnick
olej kurwe

Gość Krwawa_Orlica
Ja Ci wspolczuje ;) ALe nie z powodu laski :P Wspolczuje Ci, bo ja tez tu trafilam przez ten okropny topik "co obleśnego robią faceci " :P i siedze juz tu tyle lat :O

Gość FACET.
To nie jest żadna jak to mówicie kurwa, fajna dziewczyna. Z moim kumplem jest już od kilku dobrych lat, wydaje mi się że już nie są tak bardzo za sobą, może dlatego szuka kogoś innego.. od tak mniej wiecej pół roku widze jak inaczej na mnie patrzy itp. źle sie czuje z tym wszystkim bo i na mnie ona strasznie działa. nie chodzi o sam wyglad, ale spoob jak sie porusza, smieje, jak opowiada o czymś z taką pasją, zawsze ma trafne komentarze, ma poczucie humoru i ogolnie takiej laski to ze świecą szukać

Gość szynka z gęsi
a chcesz kumpla stracić? ona sie Tobą pobawi i puści Cię w kanał z Twoim najlepszym kumplem, nie łudź się ze będzie inaczej

Gość FACET.
Myśle ze ona nie odejdzie od niego, nie bedzie chciala go zranić, to nie taki typ. Jakby miała to zrobić to chyba by odeszła wcześniej, nie wiem czy dam rade z nimi dalej sie widywać, bo ciężka dla mnie jest ta sytuacja, sam nie wiem co o tym wszystkim myslec

Gość oszittt
nastrzelaj penisem po karku i bedzie koniec :classic_cool:

Gość a postawcie się
w roli tej dziewczyny. Jest z kims kilka lat np to moze byc jej pierwszy powazny zwiazek, kocha swojego faceta, ale jest to juz taka milosc stala, bez tego zlaru co na poczatek, nagle pojawia sie ktos kto wyzwala w niej te motyle w brzuchu, nie chce poddac sie tym uczuciom, a jednak nie moze sobie ze wszystkim poradzić, nie chce zranic swojego faceta, ale cos ją ciągnie do tego drugiego. mysle ze to wlasnie ona jest w najgorszym polozeniu, bo wszystko zalezy od niej.jakby nie zrobila ktos bedzie cierpial, a i w kazdym wypadku ona sama cierpi

Gość a postawcie się
Tam u góry miało być "bez tego żaru"

Gość kama i jan
O swoją miłość trzeba walczyć. Może to przeznaczenie, może powinieneś dać uczuciu szanse, może jeśli spasujesz zmarnujesz życie i sobie i im? wkońcu zostaną w nieszczęśliwym związku, bo jeśli jedna strona pragnie kogoś innego to już nie będzie happy endu.

Gość feceeeeeet
kumpel, to kumpel tyle w temacie

Gość kama i jan
kumpel to kumpel a miłość to miłość i już, co ważniejsze kumple czy uczucie? może takie drugie sie nie zdarzyc

Gość julka 25
Lepiej zostaw to tak, jak jest, bo inaczej stracisz kumpla, a czy ona z Tobą zostanie na dłużej też nie wiesz...

odbij mu dziewczynę, może będzie ci wdzięczny, a moim zdaniem ma najgorzej facet tej dziewczyny, ona ma motyle w brzuchu więc się zmieniła, dla swojego humorzasta, głowa ją boli.......

Gość cv yh cvvvv
kumpel- swoja droga co za durne slowo- to tylko kumpel, jak macie takie zwykle kolezenskie relacje to niby czemu nie masz go stracic, masz chyba innych, nie? chyba ze to przyjaciel, ktos kogo szanujesz, to co innego wtedy nie radze ale jak takie zwykly kolega to mysle ze mozna go poswiecic, w koncu znajmosci sie koncza kiedys, tylko maaaalo zostaje na cale zycie,

jeśli sprawy dobrze pójdą, to za dwa tygodnie będzie wolna, bo żaden na dłuższą mete nie wyrobi z takim humarzastym babskiem, jak ma motyle w brzuchu dla innego. Masz i tak plus, bo jak zauważysz że zbyt często boli ją głowa co znak że ma motyle w brzuchu dla innego i prysły zmysły