Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takdla rozruszania towarzystwa

profile uzytkownikow forum

Polecane posty

Gość lalunia 69
Dobranoc :)

czatującym na gimnazjalistów :D:D Muszę w takim razie zadzwonić do domu :P

Gość Coala po katalonsku
hehe...ciekawy topic. bardzo ciekawy. tylko ze nikt nie pokusil sie o pelna charakterystyke. szkoda.

Gość Coala po katalonsku
np Gietki to chyba krakus. raczej mlody. raczej bez bogatego zycia towarzyskiego. wyszczekany. zadziorny. aha...sprzedawca obwarzankow na rynku. Warkocz to laska. chyba ma meza? albo stalego faceta. udane zycie seksualne. ...... nie mam pojecia co moze robic zawodowo. ale jest gwiazda i rozdaje autografy. Ajron to wawiak. z biurowca w centrum. pewnie garniturowiec. Brum...mlodziutka laska. multo simpatico. nie stosuje wulgaryzmow. nie spedza zycia na necie co jest BIG plusem.

Coala - miś - pan typu bears. Często zakłada tematy: mam n lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Pracuje za granicą robiąc karierę na zmywaku bo w kraju nie ma dla niego miejsca. Lubi małe dziewczynki stąd na wszelkich czatowych pokojach "podstawówka" ma założony stały login Wojtek12. Lubi zakładać damskie ciuchy. Na forum kafeterii niezbyt lubiany ze względu na zaawansowaną ginekomastię i marną jakość dowcipu oraz ripost. Forumowy błazen. mój profil się prawie zgadza :o prócz życia towarzyskiego :o :classic_cool: Byłem w tym roku na Balu Sprzedawcy Obwarzanka w Hotelu Monika :classic_cool:🖐️

Gość Coala po katalonsku
slabo. tylko tyle. postaraj sie bardziej - wiem ze potrafisz. pewnie dzis jescze nie podstawile snogi zadnej staruszce, ni enaplules do kawy nikomu wiec wal smialo. a gdzie bluzgi ktore tak uwielbiasz? a bal widzialem - taki sobie. jak to na prowinicji. ale ciebie nie widzialem - widac jestes too short.

Gość Coala po katalonsku
Coala nie jest psychologiem...choc jak psycholog jest czasami popierhdolony.

Pistacja :) to piekna brunetka o silnej osobowości i duzym dystansem do siebie i świata ma za to wielu wielbicieli którzy dali by wszystko aby z kimś takim nabyc doświadczen erotycznych :D Zgadłam?:D:D:D

Gość Coala po katalonsku
Gietki...fatalnie, po prostu dno. czyzbys nie pociupcial w wknd ze taki sflaczaly jestes?

nooo nie ma to jak intuicja :classic_cool: o Manku nic nie powiem poraziło by to zbyt wielu na forum :D:D:D