Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raniiaaa_

farbowac wlosy czy nie? nie moge sie zdecydowac pomocy!

Polecane posty

Gość raniiaaa_

mam nieciekawy kolor wloso taki mysi mialam juz blond i odjeto mi to duzo latek:D kazdy mowil ze mi ladnie boje sie tylko tych odrostow co robic????

Gość Extawaganza
Ogolic na łyso nie bedzie włosow i problem zniknie....

Gość iiśkaa
Nie szkoda Ci włosów? :]

Gość JA ZAFAROWAŁAM
I ZAŁUJE:(

Ja zawsze farbuje! Zrob sobie pasemkatakie drobniutkie, to wtedypszystko wygladanaturalnie, zapusc wlosy ,bo na krotkichszybkowidac odrost.Farbujraz na 2 miesiace, no i zafunduj sobie odzywiajaca maske lubinne super fajne zabiegi na wlosy.

Gość JA ZAFAROWAŁAM
MIALAM NAURALNY TEZ TAKI NI JAKI.. CIEMNY BLOND ALE TAKI MYSI WŁAŚNIE... ZACZĘŁAM ROZJAŚNIAĆ... ZEBY BYŁ JASNIEJSZY BLOND... CZASAMI PASEMKA... MASAKRA TE ODROSTY!!!!!!!!:( PRZEDWCZORAJ ZAFARBOWAŁAM NA CIEMNY BLOND...:( I ZAŁUJE JUZ CHYBA WOLE TEN JASNY BLOND I ODROSTY... TYLKO ZE PRZY JASNYM BLONDZIE TO CO DWA MIESACE (NAWE NIE) MUSIAŁABYM DO FRYZJERA CHODZIĆ (70 ZŁ) ZBANKUTOWAĆ IDZIE!!!!! BO SAMA WIECEJ JUZ NIE FARBUJE NA JAŚNIEJSZY BLOND BO NIE RAZ MI JAKIES RUDAWE WYCHODZIŁY... JAK RAZ MI JUZ WYSZEDŁ TAKI PERFIDNIE RUDY TO POWIEDZIALAM SOBIE NIGDY WIECEJ SAMA NA JASNY BLONFD!!!!! NO TO SIE SAMA FARBNĘŁAM NA CIEMNY...:( KOLOR WYSZEDŁ TAKI NAWET ALE NIE PODOBAM SIE SOBIE W TAKICH CIEMNYCH:( NO I TE CO MIALAM ROZJAŚNIANE TO TAKI WYPŁOWIAŁY JEST:) NA ODROSTACH ŁADNY KOLOREK A NA TYCH ROZJAŚNIANYCH JUZ NIE TAK.. NO I SIE ZARAZ ZMYJE!!! BUUUUU:(

Ja na twoim miejscu zrobiłabym te pasemka. Fakt-fryzjer co 2 miesiące to mus, ale fryzura będzie cię odmładzać i twarz nabierze subtelnego uroku...

Gość westfalia
a ja tez chcialam farbować ( mam ciemny blond) ale skutecznie odstraszyła mnie cena w salonie. Dodatkowo miałam odrosty rude po nieudanym domowym farbowaniu :o a teraz kupiłam 1) szampon Joanny do włosów blond , siwych i rozjaśnianych. Nadaje platynowy odcień i eliminuje żółć. I u mni tak też zrobił. Jest super. 2) rozjaśniacz w sprayu Joanny. Stopniowo rozjaśnia, używam od jakichś 4 dni i jest fajnie. Polecam!