Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychoooooo

Znajdzie mi jakies oryginalne zainteresowanie, czy chocby hobby...

Polecane posty

Gość psychoooooo

Wszyscy z moich znajomych jesli nie maja np. talentu wokalnego czy np talentu plastycznego, potrafia robic inne rzeczy. Albo maja ulubiony sport, albo graja na jakims instrumencie,itp itd... A ja nie interesuje sie niczym. Nigdy nie uczylam sie na niczym grac,moze zaczas? nie wiem. Chcialabym odnalezc jakies zainteresowanie...Pomozcie mi... Czym moglabym sie zajmowac? Interesuje mnie wiele rzeczy, ale nie robie nic w tym kierunku. Zreszta kogo moze obchodzic to ze interesuje mnie np dany dzial z historii :) to nie jest cos co mozna pokazac,czym mozna sie poszczycic... to nie to samo co np umiejetnosc gry na pianinie.... POMOZCIE, wymyslcie jakies ZAINTERESOWANIA :)

Gość psychoooooo
Temat definitywnie UP! Ludzie badzcie kreatywni :D wymyslcie cos!

Gość psychoooooo
hmm no to jest nawet ten teges ciekawe :D ale jakie sztuki walki moga byc dobre? napewno nie biore pod uwage jakis kickboxinkow bo to tez jakby nie patrzec sztuka walki. co to to nie. ale moze jakies sztuki ze wschodu czy cos...jest cos godnego polecenia? A co innego jeszcze? POMOCY :)

Gość psychoooooo
nie, podszyw raczej odpada... :D pytam jak najbardziej powaznie

Gość psychoooooo
Co prawda chetnie gram na fletach na dworcu :classic_cool:

Gość psychoooooo
spadaj podszywie :D ciesze ze interesujesz sie podszywami ale nie wykorzystuj tego przeciw mnie! :D no ludzie! dajcie cos z siebie!!!!!1

Gość psychoooooo
krav magia? coś jak dawid koperfild?

Gość psychoooooo
no ale kurde chce cos ciekawego, oryginalnego mnie niby costam interesuje ale co ja niby z tym zrobie? z tym ze lubie czytac ksiazki i dajmy na to interesuje mnie I wojna swiatowa? I ze interesuje sie filmem? to jest takie no SŁABE. Takimi rzeczami interesuja sie wszyscy,takimi podobnymi sprawami. A mi chodzi o prawdziwe zainteresowanie i hobby. Moze faktycznie jakis instrument ale co? gitara? na gitarze gra co 2 osoba... itd itd... tak czy inaczej nie mam co ze soba zrobic :( pomocy!

Gość psychoooooo
TEMAT UP!!!!!!!!!!!!! Moze fotografia?moze jakis instrument? pomocy naprawde ;( :(:(:( UP

a zresztą daj sobie spokój :O jak ci zależy tylko na "chce cos ciekawego, oryginalnego" i "o nie jest cos co mozna pokazac,czym mozna sie poszczycic." to raczej twoim hobby czy tam zainteresowaniem jest zdobywanie aprobaty. Może psycholog? w prawdziwym zainteresowaniu nie patrzyła byś na to czy iini uważają że to cool i pożądane towarzysko :O tylko chciała byś to robić... i lać na ich opinię

Gość kurdeee no
jA własnie dzisiaj ogladałam występy gimnastyki artystycznej i strasznie bym tak chciała umiec :( wlasnie szukam,czy jest jakas podobna dyscyplina sportu,którą mozna zaczac w wieku 15 lat uprawiac,ale chyba akurat z tego typu nie ma nic :( wszystkie są od przedszkola no chyba,ze cos jest...ale ja nie wiem co

Gość kurdeee no
jakbybylo...to od razu lecę się zapisywac :P

Gość psychoooooo
masz racje :( moze bardziej po prostu chce zyskac w czyichs oczach? Ale nie zmienia to faktu ze tak czy inaczej chcialabym znalezc cos co mnie bedzie interesowalo...jakies ciekawe zajecie.....

Gość kurdeee no
ale ani balet,ani ta gimnastyka,to ja juz nie wiem co...

Gość kurdeee no
a tak w ogole to ja tez chce se znalezc zajęcie

Gość kurdeee no
takie,zeby nie bylo sie glupio zapisywac w tym wieku

Gość psychoooooo
no to 'kurde nooo' mamy podobny problem..

Gość psychoooooo
to jest "kurdeee no" hehe

Gość hgfhf
sztuki walki-capoeira,taekwon-do.... taniec..electro boogie,belly dance-warto warto zainteresuj sie moze joga,medytacja,technikami relaksacji,hipnoza..o tym jest duzo. cwicz swiadomie snienie...chociaz po tym mozesz sfiksowac. jezyki obce-moze hindi? ja mam duzo zainteresowan ale teraz nie moge nic robic bo mam noge w gipsie,potem studia,praca..ech

jak mi sie kiedys nudzilo to ... ciezko powiedziec zeby mi sie nudzilo no e to: - czytalem ksiazki - ogladalem filmy - origami do dzis mam pokazna kolekcje - cwiczylem w malej domowej silowni (ciezarki, drazek) - uczylem sie nowego tanca - rysowalem, a wlasciwie przerysowywalem bo od czegos trzeba zaczac (dodam ze niezle mi szlo :) ) - ukladalem kostke rubika - gralem w gry i takie tam

Gość kurdeee no
'kurde no' się nie dało,bo ma hasło :D

Gość jupppiiiiii
a moje hobby jest ciekawe i nie drogie. Po prostu lubię strzelnictwo. Mam ju z 5 wiatrówek! To zaczeło się jakieś 5lat temu, byłem na jakimś festynie i tam strzelali i tak jakoś mnie wciągneło to że do dziś strzelam

Gość hehehe a ja wiem
JA WIEM!!!!!!!!!!!!! JA WIEM!!!!!!!!!!!!!!! TANIEC RZUCHA JEST ŚWIETNY...mozna chodzic na jakieś kursy tańca brzucha, ale np, ja nauczyłam się w ciągu miesiaca sama w domu...mozna podpatrzec shakire ;P

Gość kurdeee no
no może ten taniec brzucha...ale szkoda,bardzo szkoda,ze jak byl;am mala nie zapisalam sie na lyzwiarstwo figurowe albo imnastyke artystyczną :(

Gość hgfhf
no to mowie ci BELLY DANCE. hinduski taniec brzucha.wejdz na youtuba tam jest i nauka i profesjonalne wystepy.mozesz tez sobie wpisac GOTCIK BELLY DANCE to dopiero odjazd

Gość psychoooooo
ooo coraz lepiej wam idzie :D:D:D:D:D no widze juz ciekawe pomysly a wracajac do instrumentow? co jest ciekawe? :)