Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onagfdfg

dziewczyny co robicie zeby was zwiazek nie stal sie rutyna

Polecane posty

Gość onagfdfg

mam problem... z moim facetem nie pracujemy ale i tak dostajemy pieniadze nie duzo ale starcza na zycie i na przyjemnosci... nie wiem co sie stalo mieszkamy okolo 9 miechow razem... i nudno.. sexu malo.. ciagle siedzimy w domu.. ogladamy tv.. koledzy go odwiedzaja albo on ich.. moja kolezanka pracuje wiec nie ma czasu... nie mam innych nzjomych.. nie wiem co juz mamy zrobic ze soba... wyporzyczamy filmy...czasem idziemy na spacer... rutyna... do pubu jakos glupio isc tylko z nim.. po 2 pic nie moge jestem w ciazy

Gość macie przegrane życie
i jesteście nudnymi ludźmi bez ambicji. Moja diagnoza? Dobrze się dobraliście. Inni ludzie z kimś takim na pewno nie byliby w "związku":classic_cool:🖐️

Gość onagfdfg
wiesz widac ze nie masz partnera!!!!! wiem ze 9 miesiecy to nie dlugo.. jestesmy zakochani w sobie ale poprostu mieszkamy w malym miasteczku tu serio nie ma co orbic.. zero parkow rozrywki.. nic!!!!nie ma gdzie isc!!!

Gość nbvlkdjfvnb
a dlaczego nie pracujecie? po ile macie lat?

Gość niezla patologia
a od kogo dostajecie kase? rodzice was utrzymuja? czy wyludziliscie rente? i tak sadze,ze ten temat to prowokacja

Gość onagfdfg
ja 22 on 28... on pracowal na wysokim stanowisku ale byla jakas awantura... i ma rozprawe w sadzie z nimi.. ma dostac odszkodowanie.. dlatego nie pracuje.. szuka czegos ale na tym zadupiu nic nie ma.. ja pracowalam wczesniej... ale sie zwolnilam z problemow chorobowych.. i teraz jestem w ciazy wiec watpie ze cos znajde.. bo juz po mnie widac....

Gość onagfdfg
serio.. dostajemy z urzedu .. nie meiszkamy w polsce.. a tutaj jak masz przepracowane 2 lata ponad dostajesz kase.. i placa ci za mieszkanie.. wiadomo ze nie cale zycie ale z rok tak.. serio on sie stara probuje znalezc cos.. czasem dorabia u kolegi.. ale to bardzo zadko..

Jak sie jest ze soba 24 na 24 torzeczywiscie mozna dostac bzika. Co my robimy by zwiazek nie byl rutyna: --przede wszystkim duzo czulosci -dbanie o sfere erotyczna -wspolne wycieczki, wypady do kina, restauracji -pamietanie o rocznicach (tych najwazniejszych) - od czsu do czasu odpoczywanie od siebie. on idzie do kolegi cy kuzyna na mecz, ja umawiam sie z kolezankami

Akurat mam partnera i to od 4 lat:O I nie nudzimy się nigdy. Może po prostu wystarczy mieć coś w głowie🖐️

Gość onagfdfg
wiesz czulosci sa sex czasem... on wychodzi do kolegow... itd.. to ja siedze w domu..,. nie mieskzam w polsce wiec nei ejst mi tak latwo miec znjomych!!!! jutro chce cos zmienic wyciagnac go gdzies... wczesniej mialm tu przyjaciolke ale ona wrocila do polski ..a teraz tylko on

No i co z tego? Ja też nie mam żadnych przyjaciółek, a moim najlepszym przyjacielem jest mój chłopak właśnie. Znajomych mam, owszem, ale np. dzisiaj urządzają wielką imprezę, a mi się wcale nie chce tam iść. A nie widzieliśmy się z pół roku z niektórymi nawet dłużej:O

Gość onagfdfg
ale pewnie cos robisz pracujesz studiujesz !!!!!!!!!! a my nie... nie mowie ze sie nudzimy 24h ze nie smiejemy sie itd.. poprostu czegos brakuje .. czegos szalonego

No bo jesteście durni:O Załóż taki temat jak jeden przegraniec tutaj: znajdźcie mi hobby :D :O

Gość onagfdfg
wiesz nei uwazam ze jestesmy durni.. moze wasze zwiazki sa takie idealne!!! ze sie soba nie nudzicie... itd... sorki ale ja sie nudze czasem nie mowie ze zawsze poprostu potrzebuje jakiegos kopniaka z jego strony typu chodzmy , zrobmy to... kiedys ja taka bylam wyciagalam go... ale mi sie to znudzilo!!! a on kocha siedziec ogladac sport teraz igrzyska.. i wybory prezydenta w stanach!!!.... ma swoja stronke internetowa ktora urozmaica... a ja mu w tym pomagam poprostu chce cos zmienic!!!

Gość domani giovadi
to chyba stan przejsciowy-nie martw sie.On w końcu pójdzie do pracy ty urodzisz dziecko.oboje bedziecie mieć obowiązki mniej czasu dla siebie..

Gość Jeśli nr telefonu nie istnieje
Poważnie nie macie żadnego hobby? zainteresowań wspólnych bądź nie???