Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona bez meza 27

dlaczego on mi to zrobil?

Polecane posty

Gość zona bez meza 27

maz mnie zdradzil, z kolezanka z pracy. Jestesmy 2 lata po slubie, jestem w 7 miesiacu ciazy. Nie wiem co mam robic... mam mętlik w głowie.... nie chce z nim rozmawiac....

wez z nim rozwod naprawde nie ma co marnowac czasu na takiego idiote...po prostu zostaw go

bo faceci to dranie, nigdy nie można im zaufać do końca, teraz bierz go za fraki i niech sie ogarnie, ma być ojcem nie babiarzem, ja to bym takiemu z dupy zrobiła jesień średniowiecza!! nie martw sie i nie smutaj! :)

Gość kupan
Musisz być mądra i myśleć o dziecku. Zostan z nim on Cię kocha!

Gość Deser bananowy
współczuje ci:(ale nie wiem co poradzic nigdy nie bylam w sytuacji zeby mnie ktos zdradził.

Gość a on jest ojcem tego
dziecka czy ty też miałaś wpadki przy pracy?

Gość zona bez meza 27
on jest ojcem..... nigdy wczesniej nie mial zadnych odchyłów nie bede umiala mu tego zapomniec wybaczyc sama nie dam sobie rady nie ma mi kto pomoc jak mam z nim spedzic cale swoje zycie

Gość kupan
pewnie, że można to takie delikatne, kruche istoty.

Gość nbvlkdjfvnb
ech....duzo bym tu mogła pisać....Pogadajcie a potem podejmij decyzję. Jak kochasz to pewnie wybaczysz.

Gość kobieta zawze zdradzi
jak trafi się przystojniejszy, bogatszy albo o wyższej pozycji społecznej. Parę komplementów, okazanie zainteresowania i przeciętna żona 2 lata po ślubie rozkłada nogi aż miło

Gość zona bez meza 27
łatwo wam powiedziec nie moge o niczym innym myslec kochałam go..jkocham go..nie wiem mial byc na dobre i zle.. co powienm dziecku jak wybaczyc cos takiego... a on nawet nie umial sie wytłumaczyc

Gość haaaaaahhahahahhahaa
" Zostań z nim on cie kocha":D Dlatego rucha inne laski:classic_cool: Szkoda, ze nie wiesz o tej miłości, ale przeciez ktoś z Kafeterii tak mówi:D Powodzenia w udanym małżeństwie🖐️

Gość rthz nl
Skoro to zrobił to i tak ty jesteś przegrana, bo teraz będziesz chować jego bachora, a on będzie dalej korzystał w najlepsze :D 🖐️ A ty już nigdy nie będziesz taka jak dawniej, czasy bez dzieciaka miną bezpowrotnie.

Gość jak to dlaczego ...
trzeba było mężowi dawać doopy, a nie głupio się tłumaczyć ciążą jak wy to zwykle robicie :-O masz za swoje 🖐️

Gość zona bez meza 27
mam odejsc?

Gość niezla patologia
no ale przeciez ona sobie nie poradzi,sama przyznała! wiec o czym ta dyskusja? niech siedzi na utrzymaniu mezusia a on dyma na boku inne i bedzie ok

"sama nie dam sobie rady nie ma mi kto pomoc" Aha, to jak zwykle wszystko tłumaczy:O Za mąż powinny wychodzić dorosłe kobiety, które mają pracę, mieszkanie, które są samodzielne, a nie takie utrzymanki, które potem faceci zdradzają na prawo i lewo, bo wiedzą, ze i tak nie odejdą, bo nie maja gdzie i nie mają kasy:O Wiesz, co? Dajesz mu dupy i robisz za pomoc domowa w zamian za pieniądze:O Wiesz, jak to się nazywa????

Gość nbvlkdjfvnb
ech...to wszystko nie jest takie proste jak się niektórym wydaje.

Gość rthz nl
Jest jedno wyjście - chowasz dzieciaka, on rucha inne panienki i ciebie od czasu do czasu i jest w porządku. Albo odchodzisz z dzieciakiem no i nikt cie już raczej ruchać nie będzie, albo wybacz mu.

Gość zona bez meza 27
pracuje .. ale juz niedługo nie bede mogla .... przeprowadzilam sie do niego prawie z 2 konca Polski.Nie wroce do siebie.. nie jestem na utrzymaniu ale jesli odejde ... to co na rozwód w 9 mcu .. rodziny tu nie mam

Przecież on świetnie wie o tym, że może dupczyć wszystko, co chce, a ty i tak nic nie zrobisz. Normalni faceci bez problemu wytrzymają 4-5 miesięcy bez seksu. Wiem, co piszę. Normalni mężczyźni, którzy chcą mieć dzieci kupują dla nich zabawki, remontują pokój, kupują mebelki, chodzą z żoną do lekarza i martwią się o nią, robią w nocy jedzenie i cieszą się, ze zostaną ojcem, a nie ruchają jakieś wywłoki:O Ale normalne kobiety nie dają się traktować jak kurwy. Zapamiętaj sobie, że kobieta zawsze powinna mieć świadomość tego, że jest na pierwszym miejscu. I to nie w oczach mężczyzny, tylko w swoich. Jeśli ktoś ci robi krzywdę, to musisz zadbać sama o siebie. Bo nikt tego za ciebie nie zrobi.

Gość zona bez meza 27
hmm chyba sue wyprowadze do kolezanki... :(

Gość rthz nl
A wy w ogóle planowaliście tego dzieciaka, bo ja tu widzę, że dałaś du.py niewiele myśląc :o Zresztą, to już nikogo nie dziwi...

Gość kupen
Wyprowadzisz się do te ,z którą Cię zdradził?

Gość zona bez meza 27
jestesmy 2 lata po slubie...jestesmy para od 5.5 znamy sie z 10... dziecko bylo planowane i to od dawna to on zawsz e byl bardziej zaangazowany i przychodzi wczoraj z tymi oczami jak maly kot i powiedzial, ze zrobil cos strasznego, zapomnial sie, z aduzo alkoholu po szkoleniu, ze mnie zdradzil, ze ...

Gość żałosny dupek i tyle
:O Gdzieś Ty go znalazła?:O Jak się kogoś kocha, to się go nie zdradza nawet po dużej ilości alkoholu!!:O Wiem, o czym pisze. nawet jak się jest FACETEM:O

Gość zona bez meza 27
nie moge sie uspokoic od wczoraj..... i nie wiem nadal co robic

wyprowadz sie chociaz na te pare dni ... przemysl wszysto na spokojnie, porozmawiaj z porzadna i madra osoba. Pokaz mu,ze nie jestes jemu podporzadkowana, ze masz uczucia i potrafisz sie niezle wkurwic,ze mimo tego, ze do niewielu mozesz sie zwrocic o pomoc dasz sobie rade, ze jestes dzielna , ze sie nie zatracisz , moze rozumie co kolwiek, moze poduma nad soba,poczuje co stracil, niech dojrzy, ze teraz onw Twoich oczach jest jak ziarenko piasku ... , ze stracilas zaufanie i ze jest winien .Nie daj sie walcz o szcescie, pamiwetaj ze to Twoje zycvie , teraz Ty pomysl tylko o sobie i o dziecku ... On nie myslal o Tobie kiedy zdradzal ...