Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Też brałam......

Pomocy!!! AFOBAM

Polecane posty

Gość Też brałam......

Mam pytanie, bardzo ważne, dla tych ktorzy brali lub biorą AFOBAM. To ,ze łaczyc tego leku z alkoholem nie można to wiem, ale czy jak juz dojdzie do takiej sytuacji:-(, skutkiem ubocznym mogą byc "zwidy"?????? :-( Kurcze mój znajomy brał to jakis czas,potem odstawił ale w tym czasie ostro popijał, i teraz widzi "postacie":-O, wszędzie.I wmawia nam że my jestesmy głupi bo ich nie widzimy:-( Cholera, nakręciłam sie przy nim że zaczynam się bac:-O prosze o poważne odpowiedzi bo to że zrobił głupio to wiem.

A sam odstawił czy lekarz mu kazał? Jak długo brał? I jak dużo pił? Co to za postaci, które widuje? W jakich okolicznościach?

tak , moga byc i takie objawy :( /. jak ktos długo na tym jedzie to ma to skutki "psychotropowe",zwłaszcza po alkoholu ,

Gość Też brałam......
Nie znam szczegółów, ale znalazłam u niego te tabletki (też kiedys brałam, i wiem co to za świństwo) ,i wmawiał mi ze przez ostatni tydzień ( jak pił) nie brał, no mam nadzieję. Nie, sam odstawił:-(

Gość Też brałam......
I zaznaczam ,że teraz jest trzezwy, i zachowuje sie normalnie, ale w pewnym momencie zaczyna gadke ,ze znowu stoi jakis facet w okularach, i dzieci pełno i napisy po angielsku:-O ,dosłownie.

No to może to być skutek połączenia leków i alkoholu. Mam nadzieję, że wybiera sie do psychiatry? Bo takie stany mogą przerodzić sie w stałe zaburzenie.

Gość Też brałam......
I widzi to w szybie swoich drzwi do pokoju,wiec mówie żeby je zamalował albo cokolwiek ale nie dociera, wręcz zamyka i sie nakręca:-(

Gość Też brałam......
Cholera, ja go wyśmiałam w pierwszym momencie:-( a potem siedzę w domu i mysle,że nie tak powinnam zareagowac. A myslicie ,ze jak juz nie połaczy jednego gówna z drugim to przejdzie?

Gość Też brałam......
Podniose temat ......;-)

Gość Też brałam......
Głupi nie mysli, nie o to chodzi czy pomyślał czy nie...jak widac z mojego opisu- raczej nie:-O Na Boga,nie chodzi o mnie:-O, napisałam ,ze brałam to kiedyś ale ciaża wyleczyła mnie z wszelkich depresji i więcej tego nie wzięłam;-) Bo ja chyba miałam depresje urojoną:-P Ale mniejsza z tym,teraz sie pytam,czy to minie czy potrzebna jest pomoc psychiatryczna???:-(