Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kurde hehe

Pamiętacie jeszcze Sabrinę i jej boys, boys boys... ?

Polecane posty

Gość o kurde hehe

Ponieważ jutro w Sopocie mają być gwiazdy lat 80-tych, pomyślałam, że przypomnę sobie czołowych wykonawców, a szczególnie artystki z tamtego okresu, przy których szaleńczo bawiłam się na szkolnych dyskotekach:D Teledysk Sabrinki, pamiętałam, jak przez mgłę, a teraz, kiedy go sobie po 20latach odtworzyłam, widzę, że on był moooocno erotyczny ;):D:D oto i on http://www.youtube.com/watch?v=UtMneNhLFl0

Gość o kurde hehe
kurcze, nawet w dzisiejszych teledyskach tak nie epatują gołymi cycorkami w teledyskach (no chyba, że może późną nocą), a wtedy, pamiętam, że leciał w tv za dnia :D Nie dziwię się, że panowie szaleli na jej punkcie, a ich kobity jej szczerze nienawidziły :D

Gość zupełnie nie pamiętam ...
Prawie wszystkiego ... Ale Sabriny nie da się zapomnieć :) Dziś odwrotnie .. Trudno posłuchać piosenkarki, która by się nie rozbierała ...

Gość baaaa....
kojarzy mi się z BB więc nie lubie tego;)

Gość rzeczywiście ona tam sie
nieprzejmowała za pecjalnie, ze jej cycki spod stanika wyłażą podczas skakania. niby cos pamietalam ze miala duze cycki ale ze jej suty w teledysku wyłaziły, to to nie utkwilo wmojej pamieci

Gość trza przyznać ze dobre dobre
j.w

Gość do o kurde hehe
odpal sobie teledysk boys jeszcze raz i zwroc uwage na dziewczyne w czarnym kostiumie miedzy 2:30 a 2:34 :D:D:D