Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

that_girl

prosze o porade, tabletka PO

Polecane posty

witam mam problem, a co za tym idzie pytanie i bardzo prosze o porade. mam 18 lat, uprawialam seks bez zabezpieczenia, co prawda chlopak nie doszedl we mnie, kiedy wyszedl jego penis ciagle byl sztywny, ale on powiedzial ze poczul ze cos tam wytryslo, a jak wiadomo nie moglo to byc nic innego jak sperma albo wydzielina preejakulacyjna ktora zawiera plemniki. mam 31 dniowe cykle, czasem waha sie miedzy 30-32 dni. moj ostatni cykl zaczal sie 11 sierpnia z czego wychodzi ze byl to moj pierwszy dzien plodny. i tu pojawia sie pytanie... jak duze sa szanse na zajscie w ciaze? czy powinnam wziac tzw pigulke po? czy sa jakies skutki uboczne? bardzo prosze o szybka odpowiedz

Jeżeli nie planujesz dziecka, to lepiej weź. Nie masz pewności, czy nie zaszłaś, a jak już będziesz miała pewność, to może być za późno. I co wtedy? :O

no wlasnie tak sie zastanawiam, latwo by nie bylo. ;/ tylko ze napsialam to tak na swiezo wiec potrzebuje zeby ktos mi wbil do glowy.

jezeli nie chcesz zajsc w ciaze wez postinor, dziewczyny zachodza w ciaze nie tylko od tego do tego dnia cyklu.Co na to przyszly ewenualny tatus?

postinoru raczej nie wezme, nie jestem w polsce, teraz w stanach przestraszylam sie bo nie mam ubezpieczenia tu, wizyta u lekarza bardzo droga, to samo leki... no ale pogrzebalam teraz troche na ten temat, tutaj nawet latwiej bo mozna bez recepty, muisz tylko ukonczyc 18 lat i okazac dowod... http://www.go2planb.com/ wiec jutro z rana biegne do apteki

sorry ze w dwoch postach a przyszly ewentualny taus pierwsze co powiedzial, to ze gdyby cos to nie pozwoli usunac i dobrze sie nami zaopiekuje. ale to byloby trudne bo on ma dopiero 17 lattt. ale zachowuje sie bardzo powaznie i odpowiedzialnie jak na swoj wiek ; ) dziekuje za odpowidzi i pozdrawiam ;)