Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Es Lejdi

Kobiety z jakiego kraju uważacie za najpiękniejsze??

Polecane posty

Gość chujowt ten program
vnbmvnmvmnbbvnmvbnm

Gość hahaha Polska
ty weź nie żartuj :o 🖐️

Gość tylkow dreams
Włoszki, Włoszki- z nimi o sie ma dolce vita.

Gość z Papui-Nowej Gwinei

Gość cxvbxc
WŁOSZKI bez dyskusji

Gość Ci chyba co pisza o wloszkach
nigdy Włoszek nie widzieli generalnie nie jestem z auogolnianiem, ale jesli juz takie kryterium stosujemy, to Włoszki, Niemki, i Francuzki to najbrzydsze kobiety europy, no jeszcze Angielki Włoszki utuczone an tych makaronach naprawde w wiekszej ilosci sa wiekszosci szaf, to samo niemki, babochlopy, najladniejsze, sa azjatki: japonki, filipinki, wietnamki, i oczywiscie slowianki

Gość ankietka ...
Ogólnie latynoski ... :) Wiadomo ;)

Gość grafitka
A faceci? Gdzie zyje najwiecej przystojniakow?

tak latynoski tez...:]co widac z reszta n tych wsyztskich konkursach pieknosci, dziewczyny jak marzenie:] z polski dziewczyny tez mialyby szanse, gdyby wybierano te faktycznie piekne, a nie te co ladnie nogi rozkladaja

Gość grafitka
latynoski? Chyba nie widziales prawdziwych latynosek i myslisz, ze kazda wyglada jak jessica alba i eva longoria:D

Gość one nie sa prawdziwymi latynos
kami, poza tym gdybym myslal, ze tak wlasnie wygladaja, to uznalbym ze sa wlasnie brzydkie...ani jedna ani druga mi sie nie podoba

Gość cxvbxc
Zauwazylem ze Wloszki nie podobają się tylko jednej grupie osób - polskim kobietom. Nie wiem skad sie ta zawisc bierze. Ze swojej strony moge powiedziec, ze jak widze w swoim Mediolanie jakąś dziewczynę w adidasach, obcisłych dzinsach na grubym tylku, z wiszacymi piersiami, rzadkimi włosami i dałnowatym wyrazie twarzy to wiem że jest z Polski.

Gość grafitka
w swoim Mediolanie Dobre:D:D

Gość ankietka ...
Ci chyba co pisza o wloszkach - dokładnie szczególnie tutaj ... Są wyraziste .. i wpadają w pamięć ... Wiem coś o tym ... ;) Wg badań wynika tez, że uważane są za najbardziej gorące i seksowne .. :)

Gość grafitka
to chyba normalne, ze pociaga nas egzotyka. Hiszpani i Wosi szaleja za Polkami, a Polakom podobaja sie Wloszki. Roznica jest tylko taka, ze ci drudzy moga sobie na nie tylko popatrzec, bo zadna Wloszka nie spojrzy na Polaka, chyba, ze bedzie bardzo bogaty:D

to juest wlasnie uogolnianie, Polski w stanach tez np nie sa zbyt zadbane, wiekszosc upodabnia sie do amerykanek a poza tym, nie jestem kobieta, wiec pewnie zawistna byc nie moge! jesli juz to chyba zawistny? z reszta gdzie tuz awisc? i z jakiego powodu, skoro napisane zostalo, ze wietnamki czy japonki sa ladne? czy i tu nie powinna ona dzialaC? naucz sie wyciagac konsekwentne i logiczne wnioski

Gość ankietka ...
grafitka latynoski? Chyba nie widziales prawdziwych latynosek i myslisz, ze kazda wyglada jak jessica alba i eva longoria Przecież mówimy o najpiękniejszych .. czyli raczej o typie urody? Nie ma kraju w którym są tylko piękne kobiety ... :O Nie przesadzaj ... :O

mnie pociaga nie tylko egzotyka, jak mowie slowianki rowniez uwazam, za jedne z najpiekniejszych:]

Gość cxvbxc
Polki mają "powodzenie" we Wloszech, bo są tak łatwe w porównaniu z Włoszkami że największy włoski nieudacznik może taką zaliczyć za "ciao bella". Owszem, czasami dochodzi do ślubu, ale ten Włoch musi być wtedy naprawdę ofermą.