Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Es Lejdi

Kobiety z jakiego kraju uważacie za najpiękniejsze??

Polecane posty

Gość grafitka
Mowimy o zwyczajnych kobietach, a nie aktorkach i modelkach z teledyskow. Pojedz sobie np. do Meksyku, a zobaczysz jak wygladaja te pieknosci. Tak samo jest w przypadku Hiszpanek, ktore maja konskie geby i nie przypominaja raczej Penelope Cruz. Tak to jest jak ocenia sie urode kobiet, nie spedziwszy nawet miesiaca w danym kraju.

Gość aewe3f ete
z ameryki łacińskiej ładni są ludzie którzy mają korzenie indiańskie np. J. Alba lub J. Depp i wietnamczycy są ładni W Piolsce średnie, a jak już coś to głównie ci o egzotycznej urodzie nie lubię słowianek :)

Gość grafitka
nie lubię słowianek :) Nie szkodzi:) na szczescie Polki moga przebierac w obcokrajowcach i nie mam tu na mysli arabow czy murzynow:)

Gość Ci chyba co pisza o wloszkach
troche to dziwne, bo konska gebe ma wlasnie penelope cruz, ktora w ogole mi sie nie podoba poza tym nie oceniam tego po aktorkach, z reszta te ktore wymieniacie nie sa np w ogole w moim typie..widzialem ekwadorki, nie na filmach, ale tak jak mowisz, sa piekne...! hiszpanki rowniez! z reszta to chyba rzez gustu? a o tych nie powinno sie dyskutowac.. natomiast jesli macie takie wzorce jak cruz czy alba, to sie naprawde przejedzcie gdzies i zobaczcie co znaczy byc piekna latynoska

Gość cxvbxc
we wloszech jestem juz prawie 2 lata i wszyscy faceci z ktorymi rozmawiam (wlosi, polacy, brazyliczycy, niemcy, anglicy) sa tego samego zdania: Włoszki są najpiekniejsze. Opinia kobiet w tej materii jest, że tak powiem g*wno warta.

Gość grafitka
z reszta to chyba rzez gustu? Zgadzam sie. Co do latynosek, to bylam w Am. Poludniowej i Meksyku,i wiekszosc latynosek jest nieciekawa, ale co jakis czas mozna spotkac faktycznie prawdziwa pieknosc.

Gość hmm..bylam we wloszech
polki nie maja tam zbyt dobrej opinii to fakt... ale to jest wlasnie uogolnianie, a tez nie wszyscy wlosi to podrywacze... tak sie zlozylo ze bylam bez faceta akurat, na miejscu z kolezanka poznalysmy dwoch wlochow, z ktorymi spedzalysmy czas, oni nas oprowadzali, spotyukalismy sie na piwq, na plazy itd...to swietni facei, ktorzy uszanowali to, ze nie zrobimy tego co wiekszosc polek niestety..ogladali nawet foty mojego faceta:] pomijam sytuacje w klubie hotleowym np, gdzie jeden z wlochow (innych), zaczal spiewac dla mnie piosenke, to bylo sympatyczne, az tu nagle rzuca sie na niego jedna zpolek z sasiedniego pokoju, doslownie okrakiem na jego bidra i wklada mu jezor do ucha.... a reke w spodnie.. koles najpierw ja zrzucil i sie spytal czy przejde sie z nim na plaze, tak pieknie ksiezyc swieci, a kiedy poweidzialam,z e nie, zarbal tamta i wiadomo..smiesznie!:P

Gość grafitka
Opinia kobiet w tej materii jest, że tak powiem g*wno warta. Tak samo jak i twoja🖐️

Gość ankietka ...
No właśnie ... To Penelope ma końską twarz, nad czym sama ubolewa .. :D I dlaczego akurat środowisko aktorek i modelek odrzucić? Przecież akurat w tym środowisku jest cały przekrój urodowy? Czy naprawdę trzeba w tej globalnej wiosce jechać do danego kraju, aby zobaczyć jakiś typ urody? :O Nie żartujcie ... I jeszcze raz powtarzam, że nie ma kraju, gdzie są same ładne kobiety ..

Gość Ci chyba co pisza o wloszkach
jestem facetem, czy ta opinia staje sie bardziej wiaryodna? mieszkalem przez rok w rzymie, wiadomo, ze mialem i znajome polki i wloszki i z jeszcze innych krajow, taki kociol miedzynarodowy, wloszki ktore znalem byly naprawde sympatyczne...jedna byla nawet ladna...jak mowie takie uogolnianie nic nie daje ale keidy szedlem ulica...no niestety...wloszki nie robia dobrego wrazenia

Gość aewe3f ete
"najladniejsze, sa azjatki: japonki, filipinki, wietnamki" no, dokładnie

Gość ankietka ...
megabalon - oj też ... Heh próbuje osiągnąć taki efekt oczu, jak one mają (niesamowite) .. :) Też mam duże, wyraziste i prawie czarne .. :) Więc to chyba do zrobienia ... :P

Gość ankietka ...
megabalon - zgadzam się .. Budzą wręcz skrajne uczucia: niepokój, zachwyt ... nie sposób ich zapomnieć .. Są piękne!

Gość NO TO TAK:
1.Włoszki. 2.Brazylijki. 3.Japonki. 4.Argentynki. 5.Polki.

Gość najpiekniejsze są
Azjatki a dokładnie to: -japonki -koreanki -tajki

Gość analecta
Rosjanki, Brazylijki, Holenderki