Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elokwentna

czy ktoś ma asymetryczne piersi , czy ktoraś jest nie zadowolona???

Polecane posty

Gość Elokwentna

Już się przyzwyczaiłam, ale jak byłam nastolatką to mnie to wkurzało bo musiałam mieć dobry stanik żeby ten degfekt retuszować. Dodam że mam rozmiar 80 C, ale moje piersi są asymetryczne ( nie równe- lewa pierś jest nieco większa od prawej) Czy wy też macie takie problemy ???

Gość ja mam taki problem...
juz dawno dawno temu zauwazylam ze jedna piers jest troche wieksza i pelniejsza od drugiej ale w zasadzie ta roznica byla zauwazalna tylko dla mnie i nie trzeba bylo zadnych kombinacji z poduszkami w jednej miseczce itp. Nigdy mi to nie przeszkadzalo. Od niedawna jednak wydaje mi sie ze ta roznica jest bardziej widoczna i zaczelo mnie to irytowac. dodam ze mam juz 30 lat i zmiany zwiazane z dojrzewaniem mam juz za soba. Nie ukrywam ze czulabym sie pewniej majac obie piersi identyczne, szczegolnie ze ta "lepsza" jest naprawde bardzo ladna a ta druga...no coz:) Mialam momenty ze myslalam o operacji powiekszenia piersi ale doszlam do wniosku ze nie ma z czego robic tragedii. Zadnen z moich partnerow nie zauwazyl nawet tej roznicy.

Gość ktttttttttttttttttttttoś
ja nie dosc ze mam jedna piers wieksza druga mniejsza to wygladaja jak obwisle skory .... szybko schudlam po ciazy i z moich piersi zostala jedynie skora .. jak bylam mlodsza to nie podobaly mi sie moje piersi bo byly dosyc male i niezbyt okragle.. ale teraz je docenilam!!!!!!!!!!! i co bym dala zeby miec je spowrotem :((( zna ktos jakis sposob ?? na przytycie nie moge sobie pozwolic bo nie jestem chudzinka ... waze akurat tyle co mi odpowiada... tylko te dwa worki ..ach ;(

Gość taka jednnna
nie ma symetrycznych piersi jesli jestes praworeczna masz prawa piers zawsze mniejsza od lewej i na odwrot taka natura

Gość nieprawda bo ja...
...na przyklad jestem praworeczna i mam wieksza prawa piers. A tak w ogole to biorac to na logike, jesli juz bylaby jakakolwiek zaleznosc miedzy prawo, leworecznoscia a wielkoscia piersi po konkretnej stronie, to wieksza powinna byc wlasnie ta piers od strony reki ktorej czesciej uzywasz, bo miesnie sa po tej stronie bardziej rozwiniete. Nie wydaje mi sie jednak zeby to mialo cokolwiek wspolnego z lateralizacja.

Gość dziewczyny....................
też mam lewą większą o pół numeru ale widać tylko przy dokładnym przyjrzeniu się, noszę stanik 75 C i lewa lekko wychodzi :/

Gość jjjkkkklll
ja mam lewą B a prawą C...do niedawna strasznie mi to przeszkadzalo, ale odkad mam najcudowniejszego faceta na swiecie juz nie mam kompleksow, nikt nie jest w pelni symetryczny dziewczyny!! a dobry stanik potrafi ukryc nawet tak duza roznice jak moja, takze nie martwcie sie tym za bardzo, sa gorsze defekty, pozdrawiam :*