Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestes jakas dziwna

Na zalezy mi na pieknej oprawie slubu

Polecane posty

Gość czy jestes jakas dziwna

Nie wiem sama dlaczego, ale po prostu mi na tym nie zalezy. Osobiscie chcialam miec tylko slub cywilny , skormny obiad po i tyle. Jednak oczywiscie wyszlo inaczej, rodzina protestowala. NO wiec mamy slub koscielny i przyjecie weselne na 60 osob. Tyle , ze nie przezywam tego w ogole . Chce , aby bylo juz po wszytskim, nie dbam o to czy sala bedzie pieknie przystrojona , o piekny samochod do slubu , nawet o stroje. Zalezy mi tylko, aby obraczki byly ladne , bo bedziemy je dlugo nosic. Czy ktoras z Was ma rownie "pasywne " podejscie?

Gość nananana86
może ja aż tak obojętnie nie podchodzę do ślubu i wesela, ale na pewno nie świruję na tym punkcie. Wszystko ma być proste, bez udziwnień (typu dorożki, gołębie, dziecko niosące obrączki itp.), ale z elegancją. dla mnie najważniejsze w tym dniu będzie przysięga i mój mąż.

ja tak mialam, dlatego wesela nie robilam, zrobilismy wszystko po swojemu, mimo wielkich klotni w rodzinie

Gość Nie czekam na to
Ja tez tak podchodze, ale jak postanowilam tak mialam. czyli cywilny z najblizsza rodzina i przyjaciolmi, dla rodziny obiad w restauracji (bo tak wypadalo)

Gość Nie czekam na to
Moja rodzina tez sie burzyla, glownie na to ze nie bedzie koscielnego. A rodzina pana mlodego ze nie bedzie wesela