Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaka

Do tych co nie maja problemu z ceraczyt.pryszczami

Polecane posty

Gość ankaka

Mam pytanie!!pewnie dla tych co maja gladka cere bedzie ono smieszne ale dla tych co sie mecza zeby ladnie wygladac jest to wazne. Mianowicie chodzi mi o to co myslicie jak widzicie osobe z tradzikiem na buzi?? macie ochote zdala przejsc czy raczej wspolczujecie?chciala bym widziec co ludzie mysla o takich jak ja:(:(

hmm, chyba nie myślimy. mam ładną cerę ale przyznam, że tym pytaniem 'zadałaś mi bobu'..

Gość upij i więź
od dwoch tygodni lecze sie zinerytem i naprawde mam teraz prawie idealna cere. pewnie to stan przejsciowy, ale i tak jestem obecnie przeszczesliwa. powiem ci, ze ja prawie wcale nie zwracam uwagi na tradzik, ewentualnie wspolczuje, ale to tylko w wypadku osob, ktore maja prawdziwy problem, a nie 3 pryszcze na krzyz - w takim wypadku nie zwracam na to nawet najmniejszej uwagi, bo wiem, ze za pare dni juz tego nie bedzie:)

Gość Wędrówka
Na pewno nie brzydzę się takiego czegoś, ani nie unikam. Osobiście jestem szczęśliwą posiadaczką w miarę ładnej cery, ale mam wielu przyjaciół dotkniętych trądzikiem i w ogóle nie zwracam na to uwagi :). Poza tym, to w końcu minie.. :)

Gość ankaka
ehhh jakies pocieszenie jest:) dzieki:)