Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackout84

depilacja woskiem kto stosowal mam pytanie

Polecane posty

Gość blackout84

:)))

Gość hejum polelum
no ale moze zadacie najpierw pytanie, pizdeczki, a nie ktos sie najpierw odezwie, a wy sie spytacie..

Gość hejum polelum
nie, nie zostaje, tylko zaczerwienienie przez jakis czas, ale wieczorem robicie, rano nie ma sladu ;)

ale na pewno? moja kolezanka maila pełno białych krostek na dzien nastepny.. a inna kumpela tez sie zastanawia czy nie bedzie miec sladu bo wyrywala sobie troche tych wloskow pencetka :o ja nie wyrywalam ale tez sie boje, ze zostanie taki jasny slad nieopalony:o dodam ze jest on widoczny tylko z bliskaa, nie jakis tam czarny wąch widoczny:D

Gość cxhfgxbnfhgn
Boli przez dwie sekundy w momencie wyrywania, do przezycia. Kosztuje 5zl-10zl u kosmetyczki, ale latwo zrobic samemu plastrami do depilacji twarzy na osuszaona odtluszczona skore.

hmm ja sobie jakos nie ufam, pozatym tymi plastrami do depilacji nie zawsze wszystko usunę, a Pani kosmetyczka zrobi to jednym pociągnięciem?(tak mi sie wydaje?)a ja bede sie mocowac zapewne.. hmm..i jak to po diiplacji nie odrastaja ani dluzsze ani mocniejsze prawda?:D

po depilacji woskiem odrastają słabsze i mniej, dlatego warto jest stosowac tą metodę, ale jak jest duży i widoczny wąsik to napierw lepiej zrobic badania hormonalne:)