Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grazka2777

GULKA SLINY Z RANA WYPLUWANA- CO TO JEST?????????????

Polecane posty

Gość Grazka2777

Od 2, 3 lat (teraz mam 26 lat) dzien w dzien rano po obudzeniu, pierwsze co robie to toaleta i...wypluwanie gulki sliny. Wyglada to w ten sposob, ze jesli tego nie zrobie, slina ta mnie dusi, zatrzymuje sie w gardle. Z rana musze "odcharknac" (wybaczcie za doslowne opisy) i wylatuje taka gulka sliny, ciagnacej sie, jak sluz. Jest ona biala, nie smierdzi. Jka to swinstwo zlikwidowac? Bylam u laryngologa w maju, bo sie dusilam ,ale on stwierdzil ,ze nic nie mam (poczulam sie jak hipochondryczka). Czy ktos moze mi pomoc zwalczyc to swinstwo?

Gość Grazka2777
podnoszę

Gość Wędrówka
hmm, dziwne to. Wydaje mi się, że to Ci może spływać z nosa. A jak śpisz? Znaczy w jakiej pozycji? Bo może śpisz na plecach, i masz za wysoko, albo za nisko głowe? Może spróbuj spać na boku, albo na brzuchu :)

Gość zatoki
Wygląda to na przewlekłe zapalenie zatok, spróbuj brać lek o nazwie Sinupret przez kilka miesięcy, bez recepty, ale jest drogi. Powinien rozwiązać ten problem. Mi pomogło.

Gość Grazka2777
Ja zaczynam spac w pozycji bocznej, w trakcie pewnie spie na plecach.Roznie to bywa. A dopoki nie wypluje z rana tego, to az niedobrze mi jest.

Gość Grazka2777
nosem nic nie leci ,ale wlasnie rANO w gardle pelno tego mam . Od laryngologa dowiedzialam sie tylko tyle, ze mam krzywa przegrode(czy za mala), bo zima non stop nos zatkany, mam problemy z zapachami od 3 lat:(:( Kiedys moj wech byl bardziej wyczulony.

Gość babo ja tez tak mam
mam to samo :( wybieram sie do lekarza rano jak sie obudze i chce spac dalej to musze isc wypluc to bo mnie to dusi a jak wypluje to u mnie jest zolte z bialym

Gość Grazka2777
U mnie ta slina jest bardzo ciagnaca sie, przezroczysto-biala.

Gość babo ja tez tak mam
no u mnie tez ciagnaca raz biala calkiem a raz zolto biala

Gość babo ja tez tak mam
mysle ze to są zatoki a to jest po prostu katar ktory splywa podczas snu

Gość a idzie to jakos wyleczyc

Gość tusi
ja równiez mam coś podobnego ale oprócz wypluwania gęstej śliny mam uporczywy kaszel. Juz gdzieś na kafe o tym pisałam. Odnosnie kaszlu jest bardzo męczący, kaszlę codziennie rano przeważnie po zjedzeniu śniadania. W ciągu dnia kaszel ustępuje ale cały czas chrząkam bo czuje że coś zalega mi w gardle. Może ktoś podpowie mi czy sa jakieś specyfiki które pomoga mi uwolnic od tego cholerstwa

Gość gość
tez tak mam wlasnie rano,zdarza sie tez w dzien,wg mnie to refluks