Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwakwakunia

Prosze powiedzcie mi bo nie wiem co i jak.

Polecane posty

Gość Kwakwakunia

Muszę odesłać paczkę którą dostałam od uzytkownika Allegro, gdyz okazalo sie ze otrzymalam nie to co zamawialam. I własnie jezeli wysylam to w duzej kopercie poleconym priorytetem to musze cos wypełnic jeszcze jako dowod nadania czy na poczcie mi od razu takie cos daja? Jak to wyglada? Prosze o odpowiedz bo ja sie kompletnie na tym nie znam:)

Gość Kwakwakunia
up up

wypelniasz taka mala iala karteczke na poczcie - potwierdzenie nadania :) Panienka z okienka na pewno Ci powie :)

Gość jesli chcesz mieć
pewność że przesyłka dojdzie to musisz dodatkowo zapłacić za potwierdzenie nadania. To jest taka żołta tekturka która wypełniasz i naklejasz na przesyłke. osoba do ktorej to wysylasz przyjmujac przesylke podpisuje na tym żołtym że odebrala dzieki czemu nie wykreci sie że np nie doszlo bo poczta zawaliła.

Gość Kwakwakunia
a dziekuje ;)

zółta tekturka to potwierdzenie odbioru :o litosci ludzie 😭 ;) i bez tego jest potwierdzenie na poczcie ze dana osoba odebrala :o Wielbiciel szpiegu Ty :P

Gość jesli chcesz mieć
a tak żólta- potwierdzene odbioru :P biała- nadanie potwierdzenie jest na poczcie ale ci co starali sie uzyskac potwierdzenie odbioru w ten sposób ,wiedza że do najlatwiejszych zadan to nie nalezy... :O