Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaithiD

Sponsoring - Te ktore nie spróbowały, niech zaluja D

Polecane posty

Gość TaithiD

Wlasnie wrocilam z Weekendu w hotelu Gołębiewskim :D Moze miejscowosc zwyczajna, tania i pospolita -> wisła. Ale nie kazdy nocuje w Golebiewskim :D Predzej bylam na wakacjach na Bahamach :D Noo a tak poza tym to mam wszystko czego zapragne :D Takie zycie jest zajebiste

Gość teżcoś
I to wszystko jedynie za kurewstwo

Gość Myszka Małaaaaaaaaa
Sponsoring to współczesna prostytucja. Jak takie zycie Ci odpowiada to ok. :))) Pewnie twój Sponsor ma żoneczke i dzieci ale Tobie to nie przeszkadza Hotel Gołębiewski był kuuuuuuuul

A czy Twoje najbliższe osoby o tym wiedzą i czy TaithiD powiesz w przyszłości o tym że zarabiałaś w taki sposób swoim dzieciom mężowi ?

Gość issssssssssssssaaaaa
mialam kilka jak jak nie kilkanascie tego typu propozycji. za kazdym razem robilam z kolesiem, a wlasciwie MEZCZYZNA (bo niby najczesciej doroslym, niby dojrzałym, niby cos soba reperezntujacym....) porzadek raz dwa. zawsze mialam dzika satysfakcje jak widzialam ich miny, sluchalam ich tekstow, albo obserwowalam cale serie zalosnych zachowan, po tym jak im odmawialam w inteligentny, ale malo przyjemny sposob:) nigdy nie zeszmacilabym sie w taki sposob i mam mega mieszane uczucia co do takich ukadów:O z jednej strony żal mi i tych facetow i ty lasek, z drugiej wstyd mi, ze takie osoby sie zdarzaja, z trzeciej wkurwia mnie to niemilosiernie i rozniosłabym kazda i kazdego ktorzy takim czyms sie zajmują...ale koniec koncow niech kazdy rozgrywa takie rzeczy sam ze sobą. JA wolę szacunek do samej siebie niz nocleg w golebiewskim:O

Gość domani giovedi
Mam koleżankę która od 10 lat żyje ze sponsoringu..w sumie bardzo inteligentna i wykształcona dziewczyna,mogła skonczyć inaczej,ostrzegałam ją..Teraz jest w obcym kraju z jednym ze swoich sponsorów wpadła ma dziecko..utrzymuje ją mieszka z nią ale przy okazji ma inne kochanki które sponsoruje znika na całe noce dnie..a ona z dzieckiem wspomina szalone lata..

Gość MarcinMarcin
czy ktoś może mi wyjaśnić różnicę między sponsorowaną panienką a dziwką? Bo jakoś nie bardzo ją widzę :o

dziwka kurwi sie z wieloma, a taka sponsorowana z jednym:) CHYBA:)

Gość MarcinMarcin
Acha. No chyba że mu się kasa skończy :)

Gość domani giovedi
Na dodatek wali ściemę jak to ona że jest szczęśliwa bo mieszka w apartamencie ma własne auto kasę...tylko jak gadamy wieczorami na gg to zawsze jest pijana-mówi ze wypija 2 butelki wina dziennie bo jej się nudzi..więc chyba nie ze szcęscia sie upija..?

Gość to okropne
chwalisz sie że jestes utrzymanką kurde bele mam dwie córki i modlę sie do Boga codziennie żeby nie miały takiego kurewskiego mozgu jak Ty dziewcvzyno po prostu jestes zdemoralizowana raz jedyny w moim dośc długim zyciu ktos odebrał mnie chyba za osobe szukającą czyste nieporozumienie sama nie wiem dlaczego ale tak sie stało oczywiście wirtualnie i do dzis mam uraz psychiczny a ona się chlubi że to robi żenujące

...dokladnie, ja tez czulam sie zazenowana tego typu propozycjami, bylo mi zwyczajnie wstyd:O nawet myslalam zeby zmienic cos w swoim wygladzie na hmmm powiedzmy minus:O ale w koncu zrozumialam, ze to swiadczy tylko i wylacznie o poziomie faceta, a nie moim, a jesli trafią na laskę ktora w podskokach poleci na ich kasę, auto i Bog wie co tam jeszcze, no to co zrobic no.... trafil swoj na swego i tyle i krzyzyk na droge:O ode mnie jak najdalej. boje sie miec corke...:O

Gość salknnfdsflnsad
różni się zdolnością przerobową:classic_cool: prostytutki o małej zdolności przerobowej i zawyżonej bezpodstawnie cenie to właśnie "sponsorowane panienki"

Gość MarcinMarcin
Kurczę, to może ktoś powinien uświadomić naszej autorce, że będzie więcej zarabiać i częściej sypiać w Gołębiewskim jak stanie gdzieś pod lasem z tirówkami...

Gość to okropne
najgorsze w tym jest to że większośc myśli że kobiety na to leca jak ktoras szuka towarzysza bo jest samotna to wtedy myślą że ona szuka sponsoringu a czy kobieta nie może płacić sama za siebie a mężczyzna za siebie jesli chcieliby najgorsze jest to że chyba mózgi sa już tak skażone że szukają właśnie chorych ukladów

Gość salknnfdsflnsad
wy się nie śmiejcie tak, niektóre laski robią takie biznesy o których nie sposób sobie wyobrazić. słyszałem (więc nie wiem czy to do końca prawda) że jedna laska już kilka razy przeszła rekonstrukcję błony dziewiczej :o

Gość MarcinMarcin
I praca na świeżym powietrzu zdrowsza :)

Gość to okropne
a bóg szacunek do siebie i swojego ciała daj spokój degeneratki i tyle jak one kiedys wychowaja swoje dzieci mając takie morale

Gość MarcinMarcin
Po co? Bo jacyś sfrustrowani goście chcą myśleć, że są tymi "pierwszymi, jedynymi" :D

Gość ukrywam sie
wolałabym spac na dworcu i nie miec co jesc niz sie zwyczajnie kurwic ;)

Gość salknnfdsflnsad
właśnie tak MarcinMarcin prócz tego miesięczne dochody z tzw. "sponsoringu" będą większe ale to dewaluacja dziewictwa, coś jak dodrukowywanie pieniędzy:o

Gość to okropne
świat stał się amoralny i tyle pieniądz odgrywa decydująca role a nie wartości ja wole swoją rodzinkę oby moje starania wkładane w wychowanie dzieci doprowadziły że beda cenić wartości ludzkie a nie pieniądz ponad wszystko nie twierdze że pieniądz nie jest wazny owszem bez niego nie da się żyć ale zarobiony uczciwą pracą

Gość prędzej byłam na bahamah
dziewczę się chyba z jakieś naprawdę głębokiej wsi wyrwało, bo to taka naleciałość językowa "idziem na pole bo już prędzej my byli na mszy" :P przyjechał sponsor i ją biedną prosto od świń porwał pewnie się rodzina cieszy - jedna gęba do wykarmienia mniej teraz kto inny jej tą gębę zapycha :D

Gość TaithiD
Oj ludzie, ludzie. Po czym wnioskujesz ze jestem ze wsi? Niestety, nie trafiles :O:O

Gość TaithiD
Achhhhh, w ogole... Szkoda mi was :D Nie zaznaliscie prawdziwego zycia nigdy. Nie wiecie co to znaczy zyc pelnia zycia. Wyrazy wspolczucia

Gość dziewczyno jaki zal
co ty soba reprezentujesz