Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffrrr

moja paskudne brwi

Polecane posty

Gość ffffffrrr

mama straszne brwi twade i grube jak szczecina do tego dłuugieeee ala olszewski:Onie wiecie czym je zmarować żeby je zmiekczyć i żeby stały sie bardziej podatne na jakieś uozenie naprzykład?

Gość olus678
Wiesz ,że istnieje ktoś taki jak kosmetyczka, kto reguluje brwi? :S

Gość fffffffffr
taaaaaaaaa no coś ty..............:O A mnie nie chodzi o to bo sama sobie je depiluje i jest okey chodzi o to że są strasnzie twarde takie męskie nie takie delikane jak mają dziewczyny...a twarde sztywne taka szczecina....i w tymm problem:O

Gość fffffffffr
pozatym czy to normalene że ja musze swoje brwi pzycinać?Przycineacie swoje brwi????????/ Pewnie nie,.... a ja musze bo jak tego nie zrobie to są takie długie że szoooook

Oooo.. no ja nie przycinam.. tylko czasami cos tam wyrwe. Nie wiem co możesz zrobić.. napewno nie smaruj olejkem rycynowym.. bo po tym są gęstrze.

Gość olus678
ja też mam BAAARDZO gęste,ale zaakceptowąłam je,bo cienkie brwi już dawno wyszły z mody .. http://www.style.com/slideshows/fashionshows/S2008RTW/KLAGERFELD/BACKSTAGE/00220m.jpg popatrz na to, takie brwi dodają osobowości.. ja moje dodatkowo maluję kredką do brwi więc nie widać wtedy dokładnie ich faktury . Każdy mi mówi,że mam ładne ,gęste brwi ,a nie jakieś niteczki..i mi to pasi ;)