Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka 17

jak ich przekonac

Polecane posty

Gość zuzka 17

chce miec kotke jest wysterylizowana wiec nie ma problemu ze sie okoci, tylko ze rodzice sie na to nie godza bo mam doga niemieckiego i 2 koty.....

Gość ja tez ja tez ja tez
to my mamy ich przekonac?:P

Gość zuzka 17
nie tylko powiedziec mi jak to zrobic

Gość biega za mną po mieszkaniu
Mój psiór 2 letni doberman ma krótką sierść i prawie gołą parówkę i zważyłam że od pewnego czasu biega za mną po mieszkaniu wysuwając z izolacji czerwony przewód w kształcie owalnego ostrosłupa i skacze na mnie i uderza tym czerwonym zaworkiem o moją nogę. Pewnego razu gdy wyszłam po kąpieli nago z wanny na mieszkanie mocno rozgrzana gorącą kąpielą mój pies rzucił się na mnie od przodu i przewrócił mnie na dywan i zaczął szybko wsuwać ten czerwony ostrosłup do mojej jaskini mocno przy tym dysząc i sapiąc i przewracając tak oczy że były widoczne same białka. Do tego zaczął lizać mi cycki. Po czasie zaczął tak sapać i wyć że aż sąsiedzi słyszeli w całej okolicy. Za chwile tak zaczął sapać że się zesrał na moje nogi i zaczął mnie gryźć po cyckach a tyłkiem to ruszał tak szybko, że aż było czuć spalenizną i czułam mocne grzanie. Za chwile zauważyłam że moje całe krocze jest w śluzie który spływa p moich udach a pies suwa dupą tak szybko że czuje ogień w dziurze. Trwało to jeszcze chwile i pies przestał ale na dupie wisiały mu bobki a na parówce miał pełno śluzu. To sk**wiel jeden szedł przez całe mieszkanie suwając dupą po dywanie i zostawiając na nim autostradę śluzu i smaru oraz główien i robił tak przez kilka okrążeń mieszkania WYDZIELAJĄC PRZY TYM DUŻO SROMU