Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydząca się

brzydzę się całować z moim facetem -- wczoraj robił mi minetkę

Polecane posty

Gość brzydząca się

no i teraz czuję odrazę jak się do mnie zbliża, cały czas sobie wyobrażam że ma na języku różne bakterie i śluz:o boję się że mogę go stracić :o

Gość ja tez ja tez ja tez
to sie kurwa myj !!!!! :o

Gość tyryryryr
ja tez sie brzydze;((

Gość brzydząca się
proszę o tylko poważne odpowiedzi

Gość hejum polelum
no ale co ty gadasz w ogole ? a milo było po minecie ?

Gość patrzę z mama i tata na sejm
Cześć drogi samotny przyjacielu to ja Maniek wróciłem juz z Holandii i zamierzam znów wrócić do wspólnej pracy u Brudasa narzazie siedzę w domu i patrzę z mama i tata na sejm oraz sie intensywnie trzepe juz mnie nawet ręka od tego zaczęła bolec to Herflik mi doradził bym złapał muchę urwał jej skrzydła obwiązał sznurkiem pod napletkiem i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będę musiał używać reki. Wypróbowałem ta metodę i faktycznie działa jest prawdziwie odlotowa tylko ze często muszę zmieniać muchy bo mi sie topią w spermie która mi wpływa pod napletek. Mam 40 lat baby nigdy nie miałem, mieszkam w Lublińcu pracuje na cegielni zbijam palety młody ciągle robi mi nazłość zarabiam 800 zł na miesiąc kupiłem se ostatnio wierze której do tej pory nie umiem obsłużyć i rower górski którym jeżdżę tylko w koło domu bo sie boje jeździć po ulicy, mieszkam z mamą i tatą bije konia od 13 roku życia i chyba prędko nie przestane od tego bicia ch*j mi sie skrzywił prostuje go raz na tydzień w imadle jak leje to za kibel bo nie trafiam bije konia 5 razy na dzień smar wycieram papierem toaletowym, gołej baby w życiu na oczy nie widziałem w pracy szafkę odwracają mi do ściany brudas sie nademną znęca nie mam auta moja mama ma 89 lat i juz niedomaga ojciec podobnie - co będzie jak padną skończyłem szkołę górniczą raz w życiu byłem w Bułgarii wróciłem z niej czarny jak smoła jak mam urlop to patrzę z mamą i z tatą na sejm oraz bije konia nie będę miał baby bo nie miał bym jej za co utrzymać konia zamierzam bić aż się będzie dało później będę go wspomagał Gentosem albo Prostamolem Umo, a jak juz to nie będzie na niego działać zamierzam prostować prostatę prostownicą !

Gość tyryryryr
a co to jest minetka? o co chiodzi?:( bo ja nie wiem

Gość amant na jeden dzień
To może wez teraz Ty jemu do buzi i bakterie się zneutralizują.

Gość Szklana
a my prosimy o poważne pytania ...

Gość ile ty marnujesz nasienia
Maniek !! jak bijesz konia 5 razy na dzien to popatrz ile ty marnujesz nasienia wszystko idzie w papier toaletowy i do kibla mnozac to przez 37 lat bicia konia załozmy ze sperme zaczałes wyrzucac z pręta w wieku 16 lat - najpierw ładowałes ją w majtki ale jak po dwoch latach ładowania jej w gacie zaczeła ci moczyc portki wpadłes na pomysł aby wycierac ją papierem toaletowym i spuszczac w kiblu nawyk sadzenia w pirzame tez chyba posiadasz czasami choc raczej ładujesz w posciel wczesniej pewnie robiłes to w przescieradło ale jak zobaczyłes jak strasznie zółknie od spermy zacząłes ładowac w posciel tyle ze robiły sie plamy na kołdrze i wpadłes na pomysł sadzenia na brzuch i przytrzymywania reką aby nie zleciało na posciel i biegiem leciałes do kibla i scierałes ja papierem toaletowym nasepnie szłes zbów do łozka i za godzine sadziłes niemiłosiernie w posciel ale miałes mniejsza ilosc nasienia wiec mogła wsiaknac do tego wydzielałes duzo gazow szczególnie po zjedzeniu chleba podgrzanego w mikrofali sadziłes w posciel i to wdychałes smrod był taki zeby siekiere zawiesił do tego rano na nowo biłes konia w wannie podczas kompieli sperme łowiłes i sprawdzałes jej lepkosc kutos ci sie krzywił od tego bicia na lewo bo biłes konia pewnie prawą reką chodziłes zapocony od tego bicia koniora podkoszulka ci zrzółkła a majty wybarwiły z lewej strony od tego nasienia!

idź już spać , dobranocka była pół godziny temu, i się ucz na biologii, bo z nauki religii to tylko do nieba pójdziesz , ch.. wie po co

Gość Maniek a Ty
faktycznie w tym Lublińcu mieszkasz???

Gość tyryryryr
blondynie do kogo to niby było?;/ ćwoku

Gość Maaaaaniiiiieeeeeeeeeeeeeek

Gość xyz34
Ja pi...e, normalnie niektorzy maja problemy jak cholera! coraz to ciekawsze tematy sie tutaj pojawiaja

Gość tylko łoić sie na brzuch

Gość papapapapapapappaapapapaaaa