Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to własnie ja

chce wysłuchać waszych opinii na ten temat

Polecane posty

Gość to własnie ja

jest tak: teraz ide do 3 klasy lo i jak dotąd mieszkałam w internacie, tylko ze tam są 4 osoby w jednym pokoju...średnio mi to odpowiada, ale przynajmniej jest w miarę tanio - około 200zł za wszystko( z wyzywieniem).jednakze mam zamiar uczyc sie teraz do matury,a w internacie bedzie z tym ciezko...kolezanka mi zaproponowala wynajęcie wspolnie pokoju na stancji, tylko ze bedzie kosztowac to 300 zl( bez posiłków), no i nie bedze znowu sama w pokoju...zostac narazie w internacie czy isc na tą stancje?

Gość to własnie ja
ale to nie jest czasme bez sensu? w koncu ja chce miec własny pokoj,a płacenie 300 złotych za pokoj, w ktorym nadal nie bede sama, to nie jest za duzo? A, i nie porowniujcie do cen w duzych miastach, bo tam sie rzeczywiscie sporo wiecej płaci za stancje:D

Gość samiku
To zależy jaka ta koleżanka, czy spokojna i też nastawiona na naukę. Tudzież to zależy od twoich, to znaczy twoich rodziców możliwości finansowych.

Gość to własnie ja
własnie samiku, nie sa one zbyt wielkie:D ale porownując, to np. u jakiejs babci moge wynając pokoj (sama) za około 250 złotych, tyle ze z babciami moze byc czasem cięzko:)

Gość to własnie ja
no co, skonczyły sie opinie? pomozcie mi podjąc decyzje:)

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin