Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

welnic

Bol przy stosunku - pytanie do kobiet

Polecane posty

Witam, Moja dziewczyna ma tak, ze jak wsadze penisa do srodka i nim ruszam to nie moge go zbyt mocno wyjmowac bo ją to boli. Mowi, ze latwo ją wtedy podrażnić. Ona chce zeby ruszac nim ale takie plytkie ruchy jak jest glęboko w niej. Ja chcialbym calym nim ruszac, po calej dlugosci. CZy Wy drogie Panie macie podobnie i Was to boli ?

Dziekuje. Moze ktos sie jeszcze wypowie. Moja dziewczyna jest wspaniala, poprostu kazda kobieta jest inna. Chcialbym sie poradzic jak zrobic aby jej to nie sprawialo bolu.

Gość gra wstepna
spróbuj bardziej ja podniecic kobieta potrzebuje wiecej czasu

mnie boli zazwyczaj za kazdym razem na poczatku a ostatni raz to byl hardcore, chliopak 3 ruchy wykonal i przestalismy bo tak bolalo, jakby mnie rozrywalo:( u mnie poza tym facet nie moze zbyt szybko wyjsc ze mnie bo mnie wtedy tez strasznie boli:(

Gość bjn
ja mam tak samo, po prostu to boli czy to takie wazne dla ciebie zeby w ten sposob sie kochac?

wiem, ze bardzo ją podniecilem przed stosunkiem. jest bardzo mokra, powiedziala mi, ze nigdy taka mokra nie byla.

fajna madchen myslalem, ze jestes dziewica. z Fotki jestes bardzo ladna :) tak dla mnei to wazne, bo jak tak plytko nim ruszam to nic nie czuje.

ja mam dodatkowo tylozgiecie wiec przy niektorych pozycjach bol jest nie do wytrzymania:( a tez ejstem zawsze nawilzona az sie leje

no masakra jak tak bardzo sie leje. potrafi chlapac. troche smiechu mielismy z tego.

nie ma zadnej choroby, moja dziewczyna byla u lekarza po tabletki anty, miala badanie i wszystko jest wporzadku.

no u mnie to zawsze przescieradlo pod tylkiem jest mokre ale cos, wole byc nawilzona niz sucha;) dlatego tez to ejst dla mnie bardzo dziwne ze mnie za kazdym razem boli:( tak jakbym miala otwarta rane w srodku i penis by ja caly czas pocieral:(

Gość poprostu jest
za mało rozciągnieta, rób tak jak mowi, a z czasem bedzie wszystko ok

u nas tez przescieradlo mokre :) moja dziewczyna sie zaslania i mowi, ze to nie tylko od niej ;) przescieradlo przemieka i nawet lozko jest mokre :) no masakra taki bol :( nie wiem jak zrobic by ją nie bolało.

Gość peknięta miseczka
a może ona ma problemy z cewka moczową? te mokro to z pęcherza, stąd tez i ból. bo wybacz, ale wody az tyle nie może być. osmieszsz sie, wierząc w to.

raczej nie ma problemow z cewką moczową. byla u lekarza i wszsytko jest ok. czesto chodzi robic siku ale chyba kazda kobieta tak czesto musi. pecherz moczowy jak naparstek :P

wlasnie rozmawialem z nią na ten temat i powiedziala mi, ze poprostu jest za ciasna, ale jak dlugo bede ruszal nim tak plytko to potem ona sie troszke rozciagnie i juz bede mogl nim ruszac po calej dlugosci :) ale super

o nie! ja bym nie chciala byc bardziej rozepchana ale boli:( dla mnie to dziwne bo np kiedy zaczelam wspolzyc z moim bylym, to bylo tak ze nawet 4 palce mogl wsadzic a teraz ja sama mam problem zeby 1 wsadzic:( znaczy normalnie wsadzac ale juz za bardzo poruszac nie moge bo boli:(

Gość wyslij ja do lekarza...
..., chyba kazda kobieta od czasu do czasu odczuwa jakis tam bol, szczegolnie jak nie jest rozluzniona albo nawilzona odpowiednio. Ale jak ja tak boli w trakcie to moze ma jakas nadzerke albo cus. tylko ginekolog pomoze wtedy a na razie moze sprobojcie zelu nawilzajacego do pochwy. Duuuuuzo.

zel nawilzajacy jest niepotrzebny ona jest wystarczajaco nawizona. to nie jest bol tylko ona odczuwa podraznienie. u ginekologa byla na badaniu po tabletki i wsyzstko wporzadku.